torsdag 13 december 2007

Nya rutiner? ...oops, sickebleéé...

Hmm, finns egentligen inte så mycket att säga om det där med nya rutiner... Så jag satsar på att köra igång det nästa vecka ist för nu (igår) som va tänkt...

Min dag igår blev inte alls som planerat kan man väl lugnt säga, den blev dock himla kul å bra :D

Planen som var låg var att jag skulle hem direkt efter jobbet, snabbt upp å städa klubbstugan med de andra (GHU har städvecka) och sedan snabbt hem igen och sätta mej med all planering som är kvar inför Älvsjöresan på fredag som jag ska vara "reseledare" för och sedan lägga mej i TID för en gångs skull!
Planen sprack rätt fort faktiskt... Bestämde att jag skulle låna Hannas bil för att ta mej till och från klubben och även ta med mej Janis eftersom Hanna var sjuk. Gjorde så att jag åkte direkt till Hanna efter jobbet eftersom det skulle bli smidigast. Blev ombedd att köpa med mej nån mat, men kom på att jag behövde ju oxå äta, så det blev så att jag tog bilen å åkte å köpte Thaimat på Krokslätts Torg, som vi sedan åt hemma hos Hanna, jeevlar va gott de va!! Redan här sprack alltså första delen - åka hem direkt och snabbt upp till klubben.
Var uppe på klubben utsatt tid 18:30 (ok, typ 5 min sen) och där träffade jag på Linn & Camilla som börjat städa. Grabbade tag i en sopborste å dansade loss över golvet med den =) GMBK (de "stora människorna") hade tidningsklistrarkväll, så de va fullt av folk som gjorde de lite bökigare än att bara sopa av, men de var samarbetsvilliga ;P så det gick väldigt smidigt ändå. Jag, Camilla & Linn städade av stugan på ca 30 min, så det gick fort (undra bara vart alla andra höll hus som inte meddelat att de inte skulle komma...) Här tycker jag allt att jag fick 1 poäng för att jag höll mej till planen iaf; var på plats i tid och städade snabbt.
Sen sprack det igen... Blev en stunds hundträning och promenad på klubben innan jag stack igen. Menmen, hundarna hade ju ändå behövts rastas och aktiveras en stund, så det var lika bra att passa på när man väl är där uppe. Men förutom de 2 ligisterna som jag hade med mej, hade jag lovat att hjälpa en kille som precis köpt hund, en 10 mån Amstaff, med lite träning och ge lite tips på hemmaträning. Gjorde "problemet" lätt för mej och lämnade över min egna vilde & fästmö till Linn som fick nöjet att sysselsätta dem lite :D medans jag hjälpte Amir med hans vita "bulldozer" :D Angelo var en jättego hund som alldeles säkert kan bli duktig och följsam om man lägger ner mycket tid och träning på honom. Men det är svårt att få hem en hund som är 10 månader som redan hunnit lära sej ett och annat (mest olater) och sedan försöka få bort dem. Just nu är alla hundar runt omkring betyyydligt mycket roligare än att gå med husse fint i kopplet, sitta stilla eller äta godis. Som sagt, det krävs massor av tid och träning, och jag hoppas och tror att A är berädd att göra det. Kul med folk som VILL lära, som frågar och undrar och är berädd att lägga tid. Hoppas bara det håller i sej, men det tror jag. Blev en runda i mörkret runt militärfältet sedan och in i bilen och hem igen till Hanna som satt sej i soffan för att se sista avsnittet av "Bonde söker fru"... Tjaaa, här sprack det alltså åter igen, blev inte direkt hem utan hamnade i soffan med Hanna såklart. Herregud va pinsamt jag tycker sånna grejer e att titta på när folk gör bort sej i TV! Men det var faktiskt 1 par av de 4a (?) som såg ut att ha funnit varandra "på riktigt", å de va faktiskt mysigt att se =) Lite löööv såhär i vinterrusket =) Men de andra 3 var bara piiiiinsamt!! Förresten, är LISSABON en stad eller ett land?? *öööhh*
Traskade hem efter böndernas val å kom hem vid halv 10. Kände att det inte var nån idé att sätta sej med resegrejerna vid den tiden, utan började städa för att göra nåt nyttigt och tänkte gå å lägga mej sedan.... KRASCH, där sprack den planen oxå. Efter lite messande hade jag helt plötsligt en filmsugen Tommy hemma i lägenheten, klockan va då 22:30, planen sprucken rejält och värre skulle de bli. Runt 03:30 va sista filmen färdigtittad och vi fick iaf sett klart 1 hel film!! Ett tag såg det nämligen hopplöst ut eftersom de 2 första skivorna dampade och ville inte speala alls (efter att ha sett den ena ca 30 min & den andra ca 1,30 h) . Sen va de bara att gå upp i morse 06:00 (nåja, blev 07:20). Blev väl totalt 2 timmars sömn inatt, och jag har suttit och somnat ett antal gånger här på kontoret nu, jobbigt att det är glasvägg ut mot korridoren där alla måste gå förbi för att komma ut ur lokalen... går ju inte å sitta å sova då :( *rackarns*

Nu blir de glöggmys ute i köks-/allrumsdelen här på kontoret med alla företag, sen ska jag nog faktiskt ta å dra hem å sova en stund.

GLAD LUCIA!!
Senare ikväll säger jag bara.... TO THE BAR...!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur går det med planerna på Umeå-resan?
Jag körde årets sista BC pass idag. Nu är det julledigt som gäller för mig på både jobb- och instruktörsfronten. Ska bara äta god mat och umgås med nära & kära.

Ha en riktigt god jul och gott nytt! Kram Fredde

Sarah Carlsson sa...

Hejhejhallå och tack =)
Hoppas din jul vart bra med massor av god mat och ledig tid =)
Hmm, Umeåplanerna... De blir nog uppskjutna ett tag =( Har inga pengar och kommer hem från Hemsedal 1 dag innan det skulle burit iväg till Umeå isf... Får se mot våren kanske, när e de "bäst" i Umeå? =)
Hmm, ja BC ja... För mej går det verkliget troll i det och träning över huvud taget. Är fökyld igen!! Tror jag vart frisk totalt 4-5 veckor max, på hela hösten, helt galet!! Brukar vara frisk nästan jämt annars. Måste köpa nytt gymkort med, suckduck!

Gott Nytt År på dej!!
Kram Sarah

Anonym sa...

Julen har varit....ok. Tycker egentligen inte om att åka upp till Piteå där jag kommer ifrån, snarare är det ett nödvändigt ont än något annat. Småstadsmentalitet och jag har bara så mycket emot stan (ville flytta därifrån redan då jag gick högstadiet). Kom hem idag. Inte en dag för tidigt och känner mig (äntligen) som människa igen. Fy för hemresor!
Lugn har den väl inte varit heller, fullt upp med att träffa gamla vänner, släkt, middagar - you name it.
Synd med Umeå för din del. Du borde iaf komma hit innan alla studenter drar från stan, då blir den nästan lite för lugn. Skulle rekommendera början av maj, vid månadsskiftet (maj/juni) kickar också sommarschemat in på IKSU och då blir det mycket mindre fart på det stället.
Hoppas du kryar på dig ordentligt och kan köra på full gas snart igen! Ha det gott. :)