fredag 22 maj 2009

Ett pottpuri av de mesta

Sitter fortfarande på Sthlm central och fördriver tid =) Har suttit en gubbe här bredvid ett tag som Combat charmade byxorna av, i alla fall en kanelbulle... Hur gör han kan man undra? Varför kommer ingen yngre snygg hunk och sätter sig här och vill bjuda mej på en bulle tro? :P
Tänkte nu dra resten av de dagar jag missat (inte hunnit/inte orkat) skriva om innan...
Tisdag 12/5
Åkte med Hanna upp till klubben och gick promenad i skogen samt tränade kontaktfält och starter. Faktiskt väldigt nöjd med träningen! Duktig hund!!

Onsdag 13/5
19:00 kom vår styrelse (GHU) hem till mej och vi hade ett litet "planeringsmöte". Gick igenom vad alla hade för uppgifter i styrelsen och varför man vill sitta i styrelsen. Jag känner att det varit väldigt "luddigt" ett tag nu och ville få lite koll på läget igen. Hoppas att vi kan få en nytändning efter detta och att alla skärper sig med sina "åtaganden" och ansvarsområden. Tyvärr är vi för få i klubben som engagerar oss så vi som väl gör det har så mycket saker att tänka på och till slut så blir det knappt roligt längre och orken försvinner... Vi är samma personer som sitter i styrelsen som håller kurser och ordnar med olika aktiviteter mm. Hade vart skönt om iaf några av våra dryga 670 (!!!) medlemmar hade velat hjälpa till lite med nåonting så man kunnat fördela allt arbete bättre...
Efter mötet åkte jag och Cillen in till stan med våra håriga vänner och vandrade runt lite här och där. Mötte även upp Robin, en kompis till Cillen, och stodoch prata lite med dem. Vid 23-nånting var jag hemma igen och kvällen spenderades troligen vid datorn & TVn en stund innan jag la mej.

Torsdag 14/5
Bokade upp mej på 2 olika pass på gymmet eftersom det bara fanns reservplatser kvar och jag inte visste rikigt om jah skulle komma med, så chansen är större om man sätter upp sej på 2 att komma med på något av dem iaf. Kom med på både och bestämde mig för att även köra båda eftersom de låg precis efter varandra. Blev alltså först 1 timmas BodyCombat och sedan 1 timma "Mage, rumpa, lår". Lovely! Därefter var det hundpromenad :)

Fredag 15/5
Dagen D för att fira av min praktikant Emmy som varit med mig i 9 veckor på jobbet. 14:45 började vi på kontoret med att hon fick göra vår "praktikant-test", fiska upp Champangeflaskan från vårt stora akvarium :) Detta klarade hon galant. Vi satt och bubblade på kontoret fram till 16 och körde sedan och lämnade Combat hemma i lägenheten (min chef drack inte så alltså kunde han köra). Därefter bar det av mot stan och "Berså" där vi fortsatte vårt firande med Taccobuffé och flytande tillbehör. Mycket trevligt och kul hade vi och flera olika människor avlöste varandra under kvällen, "kärngänget" bestod annars av mig, Emmy & Johan. Vid 23 tog vi oss vidare upp till Park Lane där det var väldigt lugnt inne så tidigt, men det gjorde inte oss någonting eftersom vi hängde i baren och fortsatte dricka goda saker och tjöta i största allmänhet :) Succesivt fylldes Parkan mer och mer och vi hanade till slut på dansgolvet och skakade av oss några kalorier. Blev dock en tidig kväll eftersom vi hållt på sedan 15 och jag började jobba redan vid 7. 02:30 var jag hemma och somnade efter någon timma efter att ha gått promenad med Combat och packat lite för lördagens tävling.


Goa Emmy & Johan. Johan blir Emmys nästa handledare på hennes kommande praktik i höst


Blondes have more fun??
Mina söta kompisar Markuc & Andrea dök också upp. Markus hänge på all night long sedan med :)

Manligt Johan...


Markus samlar på sugrör...

Lördag 16/5
08:00 hämtade Cillen upp mej och vi körde till Kungälv för tävling. Vädret var skönt och många från "hundgänget" var där och bidrog till en kul dag. Dock blev det disk i båda loppen för mig och Combat. Iofs så diskade jag mig frivillligt i agilityklassen eftersom han gick ur sista pinnen i slalom. Tog då om hopphinder och tunnel innan slalomet för att få "sekvensen" rätt. Kontaktfälten har blivit bättre sedan Ulricehamn, en inte helt bra. Jag vill inte att han drar ifrån dem innan jag sagt att det är OK! Efter att han gick av gungan 2a gången så lyfte jag faktiskt honom av planen. Lite koncentration och samarbete kräver jag faktiskt om han ska få fortsätta!

Hopploppet klantade jag till starten som var 2 raka hopp och sedan 190 grader sväng till ett till hopp. Stod mitt i vägen för hopphindret så Combat fortsatte i 370 över ett hinder som stod rakt fram istället. Resten av banan gick sååå himla bra! Ni får kolla filmen så ser ni själv =) Både nöjd och onöjd med dagens prestationer.



Foto; Cecilia Almer

Foto; Lola Löwenberg


Foto; Lola Löwenberg




Var hemma vid lite innan 15 och bestämde mig för att dra en sväng in till stan för att kolla lite på GBG-varvet och känna på stämningen. Hade ingen plan direkt så på bussen ringde jag Andrea som turligt nog inte heller hade några planer utan hakade på min idé med stan. Jag och Combat, som givetvis fick hänga med, åkte hem till henne först och sedan åkte vi tillsammans in till Vasa. Saaaatan va mycket folk en "springtävling" drar alltså! Helt sjukt. Vi strövade runt lite och kikade på loppet vid Valand en stund. Oscar, en av killarna från stugen mitt emot oss i Hemsedal var i stan så vi gick upp till Götaplatsen och mötte upp honom och hans kompis. När vi stod där kom till sluut absolut sista personen på hela GBG varvet lunkandes påföst av 3 pers på cyklar :P Vi bestämde att vi skulle träffas sedan på kvällen och gå till Hard Rock och lyssna på Andrea och festa lite.


Hellu U!

Det var ju även Melodifestival denna kväll så jag fixade iordning mig till tonerna av diverse olika musikbidrag. Måste nog säga att nivån faktiskt var hyffsat hög ändå mot vad den brukar vara. Vid 22.30 så anslöt jag mig till en fest vid Johanneberg där även Andrea var, en kul överraskning var även att Oscar och hans kompis precis hede kommit dit. Vid 00:30 drog jag, Oscar och Henrik in till stan och Hard Rock. Andrea hade gått tidigare för att hinna fixa allt innan showerna. Vi dansade, pratade och lyssnade på Andrea & Niklas men gick hem hyfsat tidigt även denna natt. Var hemma vid 3-någonting tror jag. En himla kul och lyckad kväll var det i alla fall!

Söndag 17/5
Hade bokat mig på Core-pass i City 12:05 så det var bara att åka in och köra på. Skönt att starta dagen så!
Dagen fortsstte sedan i hundens tecken på klubben mellan 16-21. Hundkurs, eget tränande (passivitet i massor) och möte med Västra distriktet.

Måndag 18/5
Var iväg på en liten hemlighet mellan 17:30-19:30. Jättekul var det och jag hoppas!... Därefter blev det träning, fast inte något pass denna gången faktiskt. SPRANG på löpbandet i 20 minuter! Oh my God! Undra vad som flög i mej där? Springer aaaldrig i normala fall, men det var rätt skönt p ånågot sätt ändå. Väl hemma var det hundens tur att springas av så jag tog Safjället runt med mördarbacken. Man kände att man både hade ben och rumpa kan jag garantera

Tisdag 19/5
Åkte hem från jobbet redan vid lunch eftersom jag vartvungen att ta ett tvättpass mellan 13-17 för att hinna tvätta innan Sthlm. Jobbade lite mellan tvättpassen och gick en kortare promenad. 17:20 stod jag på gymmet i stan och var redo för 1 timmas BodyCombat. Sååå skönt!

Var hemma vid 19 och blev upphämtad av Emma P och Teo. Vi åkte ner och gick en härlig kvällspromenad på Amundön i kvällssolen. Mmmmm!
Väl hemma igen var det packing, strykning, invik av tvätt, "tillfixning" av lägenheten och sånt pill som stod på schemat... Kom i säng seeeent!

Avslutar här och tar Sthlm-resan för sig, har ju varit här från i onsdags (20/5) och stannar till söndag (25/5). Får se om jag skriver någonting om det under helgen eller om jag väntar och tar hela resan i ett när jag kommit hem... Beror lite på hur de kommande dagarna ser ut. Nu ska jag i alla fall ta och packa ihop mig och åka vidare till Botkyrka där Rasträffen drar igång 15;00. Ska bli sä jäkla kul att träffa alla goa männskor och hundar!! Speciellt Combats uppfödare Monne & Ulrika på "Hob Nob´s". De är så underbart underbara!!!!

Tjipp å hej så länge!!

4 kommentarer:

Jonna sa...

Men shit vad du håller igång! Jag skulle vara glad om jag gjorde hälften av vad du å Combat hinner med.. *ångest* Men ja, inte lätt (eller kul) å ge sig iväg med en hund som varken kan uppföra sig eller är riktigt kry.. :(

Jag väntar med spänning på uppdateringen från huvudstaden.. :)

Kim sa...

Har hört mycket gott om er att ni varit så duktiga i helgen! :D Combat har tydligen "Bambispeed", men det visste vi ju redan! :D

Linda och Inez sa...

Men Sarah! När ska du uppdatera bloggen...? Vi (jag) är ju nyfikna på vad du ska skriva om rasträffen. Ni var duktiga du och Combat, kämpa på!

Karro och King :) sa...

Oj vilken uppdatering :) Kul läsa och fina bilder att kika på :) Men nu är det kanske dags för en ny update ;)

Hoppas det är bra hos er, kram kram