fredag 28 augusti 2009

Certifierad & klar!

Yes, då var man numera Certifierad försäkringsrådgivare =) Genomgick 2 prov idag, ett på lagen om försäkringar och ett produktprov. Det var riktigt luriga frågor, men som tur var genomfördes de inte så hysteriskt seriöst kan man väl säga, mer som ett stort grupparbete :P Alla klarade båda proven, så när som en person som inte antecknat så bra under genomgången innan... :P Men det gör knappt något, han får göra det på måndag igen bara =) Så nu är det bara att höra av er om ni behöver bra försökringar ;)

Åkte till Torslanda direkt efter jobbet och strök massor av tvätt, putsade speglar och gjorde 2 äppelpajer med äpplen från trädgården. Sedan kom släkten vid 18-tiden och så var det att sätta sig vid matbordet och äta massor av mat och tjöta lite. Stackars Alex satt och förstod knappt något av vad vi sa, så himla synd att inte Elisabeth lärt honom svenska.


Alla var nog rätt trötta efter att ha jobbat hela veckan och Alex & Elisabeth kom direkt från Portugal och flygplatsen, alla åkte hem nu vid 21 så nu blir det soffan och TVn med familjen.

Imorgon. 11-14. blir det lite hunduppvisning på Torslanda Torg som jag redan nämnde igår :)
Hoppas ni har en bra fredag och ska hitta på kul grejer i helgen!!




=)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till certifieringen
lycka till på det nya jobbet
hälsn Agneta och Russin

Anonym sa...

heej sarah! jag älskar verkligen att läsa din blogg!:D jag vill också blogga!:D /madde