söndag 12 december 2010

12/12 - Lydnads"debut"

Yes, idag var det alltså dax för "debuten", som egentligen inte är debut på riktigt, men de starter jag gjort innan har varit mest på skoj. Nu har vi faktiskt tränat och gått in för det.

Hur det gick? Nja, sådär faktiskt. Är riktigt besviken över vissa delar, och riktigt nöjd över vissa. Bilden längst ner visar protokollet med poäng och kommentarer.
Trotts halvkasst resultat så hade vi ju såklart en jättehärlig dag på SBK GBG-avdelningen med många av våra hundvänner, en del tävlande och en del hejarklack :) Riktigt bra jobbat allihopa, och tack för påhejandet av er som kom och supportade! Speciellt stoooort tack till Tina och Johan som även faktiskt passade Combat från lördag fm tills idag innan tävlingen, och speciellt stooort grattis till Emma P och Theo för 10an på helhetsintrycket!!

Fritt följ
Väldigt ofokuserat stora delar

En av de bättre sträckorna

Läggande under gång
NÖJD!

Inkallning
Hmm... stannar precis framför och tar en  snösmakbit innan han sätter sig. Inte ok!

Apport
Nöjd faktiskt, vårt mål var att inte 0a. Tog den och spottade ut direkt, fick 5 :D
Färdiga och kramkalas, även fast han INTE tog hoppet (!!?) Rätt irriterande faktiskt, men inte något att göra nåt åt där

Vi skrattar ikapp och intar fina ord från domaren: "Mycket trevlig hund och matte! Härligt att se"
Combat tycker såklart han var bäst ändå trotts missarna :P

Tja, och här är domen helt enkelt. Blev 112 poäng

Efter tävlingen blev det en supersnabbsoftar-date med Ida & Berri hemma hos Ida som bor nära tävlingsplatsen. Fick agera bakfyllemat-taxi, något jag börjar bli rätt bra på nu :P Skvallrade av oss och garvade ikapp till minnen från fredagens och lördagens utgångar.

Hem och bytte om, samt lämnade en trött hund, för att därefter åka ner till Lerum och 18-årsmiddag för Kusin Erik =) Liten blir stor... Grattis igen hörrö!! 

Nu, SOVA. En ny hysteriskt full vecka väntar med agilityträning imorgon i Kungsbacka för Jenny, Lisebergsbesök och ev restaurangmiddag med Andrea tisdag, freestyleträning på onsdag på Svenska Mässan inför MyDog, jobb 10-14 i Oslo torsdag och fika med Solveig efteråt för att vid 19 bli upp-plockad av Resdaxbussen med destination HEMSEDAAAAL! :) Fred-sönd spenderas alltså skidåkandes i Norge med 8 skidtaggade kompisar :D

Finns alltså viss risk för massiv tystnad här ett tag till tyvärr...

Inga kommentarer: