torsdag 10 maj 2007

Dagen igår har inte tagit slut än


Full fart på kontoret igår, gjorde bland annat mitt första egna säljmöte för HPS Affärsskolan. Har bara vart ute på 1 sambesök innan med Michael, så de va lite nervöst. Samtidigt var det en jättebra person att "prova" på som första person, så såå farligt var det inte. Träffade honom på ett BNI möte som jag var på för några veckor sedan och gorde då en sökning på företag som behövde utbilda sina säljare, vilket, Jon som han heter, då nappade på. Vi körde mötet i samband med en lunch vid Kronhusbodarna så det var väldigt avslappnat och trevligt. Vi hade samma syn på sälj och mycket annat så det "personliga säljet" gick bra. =) Nu ska han bara lyckas sälja in detta till resten av företaget och ledningen... så får vi se vad resultatet blir.

Det är alltid svårt att få igenom en affär när man inte får personlig kontakt "med högsta hönset", utan måste vänta på att personen i fråga som man pratar med, säljer det vidare själv sedan.

Nåja, förutom säljmötet gjorde jag massa småjobb för Michael (Johan, nu blev det en sån där tolkningsfråga igen *haha*) som hade miljoner saker på gång samtidigt igår. Hur klarade han sig innan jag kom hit kan man undra?


Gick från kontoret lite tidigare för att hinna hem och fixa lite inför kvällens agilitykurs som jag håller i på Torslanda hundklubb. Den gruppen jag har är såååå kul att ha kurs för. Alla är ambitiösa och kämpar på, och då ser man ju resultat med. De kommer bli grymma! Kursen var från 19:10-20:40 och jag rusade sedan hem igen för att fixa iordning mej inför lite fest i stan =)

Martin skulle ha barnkalas ;) på Dilirium nämligen. Klart man kommer, även fast man får reda på det 1 dag innan och egentligen inte har nån tid, men ibland får man trolla med knäna och låna lite egen tid =)!!

Hade inte tänkt att äta egentligen där, men supersnäll som vanligt ringer Martin å säger att de väntar på mej med maten så jag oxå kan vara med. *tack* I present fick han en plånbok av märket "ripcurl" som jag delade med Johan (parallelklasskompis). För en gångs skull var det inte jag som köpte presenten, utan jag behövde bara lämna pengar (eller jag SKA lämna pengar) till Johan så var allt fixat *skönt*

Är riktigt jäkla nöjd med att jag, från att ha stått på hundplan i stoora mjukisbyxor, fleecetröja, seglarjacka, håret i en knut på huvet och inget smink gjorde mej "festklar"på ca 45 minuter. *duktig*

Kvällen gick vidare mot Avenyn och till slut Nivå *glad* Tyvärr var bara de 2 understa våningarna öppna så de blev ingen schlager eller RnB =( Men kul hade vi ändå!

Hade redan planerat innan att inte åka hem till Torslanda på natten, eftersom jag skulle vara på kontoret 08:00 och ha möte med chefen, så jag hade lämnat in lite grejer på kontoret innan för att sedan gå dit och sova =) Sova och sova, det blev bara ca 2 timmars vila i en fotölj iaf. Var här vid 4-tiden och Michael (chefen) kom redan 06:00 *galning* Svinkallt var det oxå och det brötade utanför hela tiden, Elite Plaza hotellet envisas med att ha sitt varuintag på samma gata som oss nämligen :(

Nu har jag och Gunnar, min rumskompis på kontoret (Johan, INGA tolkningar tack!), försökt propagera för att vi ska få hit en övernattningssäng eller iaf en soffa så man kan sova bekvämt iaf =) På Malmökontoret har de tydligen en säng och en 50" bildskärm av nåt slag som man kan titta på TV på, fuskigt tycker jag!! Bo, en kollega tyckte jag skulle få en divan =) Trivs verkligen jättebra här med alla roliga gubbar (JOHAN, NEJ INTE NU HELLER!!)


Jaja, mötet med Michael gick bra och jag har fått svar på alla frågor (tror jag) innan jag skriver på avtalet. :)


Dagen (som alltså startade igår bitti) har fortsatt med ett till säljmöte för HPS (som kunden trodde skulle vart igår iofs) och lite småplock med annonser mm.


Nu e de dax för lunch *hungrig* tyvärr avbokade min lunchdejt Carolin precis av, så jag får gå själv *snyft*


Ha de gott

Inga kommentarer: