tisdag 23 oktober 2007

18/10-22/10, Sthlm:are på besök & lite party

Så har ännu några dagar gått...

(18/10 torsdag) I torsdags kom Chrille ner från Umeå på besök =) Han var nere för nåt konvent med skolan här på GBGs Universitet och skulle tillbringa torsdagsnatten at my place för att sedan dra vidare till hotell för 2 nätter till. Än har Sthlm:aren inte börjat snacka nån norrländska, trots snart 2½ år där uppe. *duktigt*


Planerna var att bara gå ut på stan på kvällen å sätta oss å ta en öl/cider nånstanns tillsammans med Maria, å snacka lite å ta de lugnt. Men de planerna sprack rätt snabbt, då C och vi blev bjudna till och uppsatta på listan till Valand av idrottslärarhögskolans kårordföraren från GBG, som C börjat jobba på ett samarbete med, så det var bara att bita ihop och förtränga förkylningen än en gång. Hade suttit hemma hela dagen och jobbat eftersom jag fortfarande var väldigt dålig och trött, menmen, e de party, så e de!!
Under tiden jag och C satt och åt hemma chockade han mej med att råka försäga sej om en till person som skulle med på kvällen... nämligen en kompis till Jonas, som nu var tillsammans med M... Här händer det grejer!! Blev både väldigt förvånad, men samtidigt inte på nåt sätt.
Det var i alla fall väldigt kul ute, stod mest å hängde i baren å tjöta eftersom C gick på kryckor, men lite dans blev de allt med =) Tänkte ta sista bussen hem vid 00:20, så vi satte oss ute på Lilla London de sista 30 minutrarna men M & M för att kunna prata lite lättare. Men vi missade givetvis den bussen med 30 meter *suck*, inget mer att göra än att ta taxi hem. Vi gick tillbaka till Lilla London å satte oss ett tag till först å snacka massa gamla minnen och hur vi alla träffats och hur "allt hänger ihop" :P Mycket skratt blev de. David kom förbi en sväng med sedan =) Vi kom i alla fall hem vid 2 tiden, så så sent blev det iaf inte =)

(19/10 fredag) Fredagen blev de jobb på kontoret igen, kände mej faktiskt bättre efter utgången än innan =) Vi kom fram till att sprit har en konstig påverkan på folk... E man dålig innan man börjar dricka brukar man bli bättre efteråt, men en man bra innan man börjar dricka brukar man bli dålig efteråt :P
Jag har fått OK på att gå med i en BNI-grupp nu vilket är väldigt roligt!! Kommer bli lättare att nå ut med HPS-boxen på det sättet än att ringa kalla samtal. Så mellan 11:15-12:30 var jag och besökte luchgruppen på Casiono Cosmopol. Den kändes bra och "lättsam" men ändå strukturerad och affärsfokuserad. Nästa vecka ska jag på den andra lunchgruppen som finns, som är på onsdagar, för att se vilken av dem som passar mej bäst. Har bestämt att det blir någon av de 2 iaf, då luncher passar mej bättre än frukostar.
Efter jobbet kom David och hämtade mej, så åkte vi och bar ner soffan jag ska få låna =) Vi behövde inte köra den själva utan fick hemleverans av en kompis till D =) *lyx* :P Så nu står det en guuuul soffa å matchar ikapp med mina gula väggar... Skön är den i alla fall och helt perfekt att ha tills jag hittar någon jag vill köpa. Körde hem D sen å sen vidare för att släppa honom på en spelning i Sävedalen. Fick ett infall och åkte å våldgästade Jimmy i Partille sen =) Skulle ju ändå tillbaka vid 01 å hämta D, köra hem honom å sen åka hem till Torslanda för att sova där. Hade de jättetrevligt hos J med mycket tjöt, go kycklingrulle och nattlig KALL promenad :D Va i Torslanda vid 2-tiden och däckade i sängen med 2 snygga håriga killar =)

(20/19 lördag) Mamma väckte mej vid 9-tiden å sa att frukosten va klar. Risgrynsgröt, kokt ägg å smörgås, inte helt fel =) *tack mamms!* På med kläder och packa in hundar i bilen, skulle öppna "öppet hus"-agilityn på Torslanda Hundklubb klockan 10:00. Kom hela 3 personer *wow*. Kändes inte alls irriterande att behöva åka till Torslanda för det!! In med hinderna vid 12 och sedan iväg till GHU där vi skulle ha tävlingsträning, var inte så många som kom där heller, och nån träning blev de inte för Milou heller eftersom det var MH på klubben så de sköt i skogen *suckduck*. Combat fick iaf lite aktivering i form av kontakt, fot, passivitetsträning och lyssna på skott. Hoppas verkligen hans skottfasthet håller i sej!! Orkar inte med en hund till med panik så fort de pangar lite. In med hundarna i bilen vid 14:30 å hem till Torslanda igen för att lämna av dem. Mamma skulla passa C eftersom jag skulle på fest på kvällen.
Väl hemma fick jag fixat iordning mej hyffsat snabbt å sen iväg till Heden för att parkera bilen å möta upp Jimmy med kompis som oxå skulle med på festen hos David =)
Festen va kul med en del folk jag trivdes väldigt bra med, men även en del folk jag trivdes mindre bra med kan man väl säga... Jättekul att Tommy kom sen med efter en lite "seg" kväll ute på en svensexa. Jag, D, T och 2 till, hamnade vid 2-tiden ute på Park Lane tillslut. Va hemma runt 4-tiden tror jag... =D *snark*

(21/10 söndag) Eftersom D hade blivit utelåst från sin lägenhet förbarmade jag mej över honom och lånade ut en sängplats. Vaknade vid 11-tiden och jag mådde hur bra som helst =) Hade bara druckit sprit vilket jag sällan får nån bakfylla av :D
Ingen vila, ingen ro; käka frukost, ta bussen till Vasa för att hämta extranyckel till D, gå till D, hämta bilnyckel och bil, åka till Torslanda och hämta hund, åka tillbaka till Mölndal och lämna hund och slutligen bli avsläppt i stan vid 14:30 (tusen tack David!) för att träffa Chrille, Maria & Marcus för en fika innan C skulle vidare hem till Umeå. Satt på Soho, ett av favvoställena. E så himla mysigt där! Fick i alla fall sitta och ta det lugnt i 1½ timma innan det var dax att åka hem igen för ett snabbt klädombyte och hämta hunden. Blev upphämtad 17:00 för att ka till klubben och ha kurs.





Kursen gick bra och nu börjar det bli roligare att ha den eftersom de gått igenom alla hinder nu och vi kan sätta ihop dem och få lite flyt och fart på det hela. Kul med att de som varit lite "stela" och svårflörtade nu börjar mjuka upp sej lite med och kan ta till sej det man säger och till och med ställa frågor. Var till och med en av deltagarna som anmält sig till bussresan till Sthlm, en av dem som jag abslout inte skulle tro. Jättekul verkligen! Det är detta som är det roligaste med att ha kurs nästan, att se deltagarna växa och våga mer. Att hålla hundkurser är nästan lika mycket att ha kurs i personlig utvecklig för människorna, som i utveckling av hundarna =)



Fick lockat hem Emma & Cillen till mej sen efter kursen med på the å skitsnack :P Blev kladdkaka med, som de bakat under tiden jag höll kurs *yummie* Hmm, blev många seriösa disskusioner under kvällen, NOT!! :D Tur att ingen vettig människa hörde oss i alla fall :P Några av ämnena som behandlades var piercingar med namn som bland annat "apadravya", "prins albert" & "frenum"... *asg*




(22/10 måndag) Jobb igen, rätt tråkig dag men fick en hel del gjort iaf. Åkte direkt från jobbet till Husdjurshälsan i Högsbo för att gå på ett föredrag om HD/AD med Maths Lindberg, en av Svriges främsta röntgenexperter. Var bra och intressant! Man kan ju undra vad SKK håller på med ibland vad det gäller bedömning av grad på höftledsfel... Var hemma vid 22-tiden och tog tag i lite av min rentvätt innan jag kraschade i sängen.


(23/10 tisdag) Än så länge har jag bara suttit på kontoret och jobbat, ska ut med Combat snart på sen lunchpromenad runt Mossens IP. Återkommer ikväll med rapport från kvällens freestyleuppvisning i Torslanda som jag ska åka och titta på =)
Nu e de dax att jobba lite :D

Inga kommentarer: