måndag 21 april 2008

Picnic på Smithska Udden


Gick på jobbet idag å såg ut på det härliga vädret och fick ett sug efter havet och lite god mat. Ringde Erik som brukar va med på de mesta man föreslår å kolla om lite picnic på Smithska Udden lät som en bra idé, och de gjorde de =)
Åkte hem efter jobbet å köpte grillad kyckling och sallad å lite annat plock och blev upphämtad vid 20-tiden, tänk att det fortfarande e ljust då!! Så underbart!
Solen hade hunnit gå ner en bra bit men va sol längst ut på udden så vi traska dit (nån behöver träna på bergsklättring, och det är inte jag eller Combat kan jag lova ;P ) Satte oss på klipporna och packa upp allt gott och käkade medans solen gick ner. Helt sanslöst skönt! Havet är bland det bästa som finns! Blir helt lugn av det stora blå. Tänk att folk kan vara rädda för det? Ofattbart... Det spelar ingen roll huuur mycket jag än har i huvudet, kommer jag bara till havet och får sitta och titta ut över det så släpper allt. Bästa terapin som finns!

Combat såg längtande efter kycklingen, hade med ett dentastix ben till han men de försvann ju innan man hunnit blinka. Han fick sysselsätta sej med att leta sallad på en gräsplatt mellan klipporna en stund istället för att smaka kyckling =)
Tyvärr blev det väldigt kallt när solen försvann så vi åkte hem rätt snabbt efter vi käkat upp, men fick i alla fall kommit iväg å göra någonting i alla fall. Men det behöver inte vara så avancerat så fort man ska göra någonting, eller hålla på i flera timmar. Ofta är det "det lilla spontana" som blir bäst.
Njut av bilderna på min prins och solnedgången i havet...

Tack Erik för en superkväll!

Inga kommentarer: