tisdag 22 april 2008

Såå menlöst + nu gäller det!

Akutgenomgången på Scandinavium va såå menlös, varför skulle vi gå igenom det? Slöseri med tid bara! Plus att jag fick bråka en del med vakten för att få in Combat, kunde lika gärna åkt hem direkt... Jaja, gick fort iaf.

Va hemma vid 20:05, sprang in å bytte om å fixa lite korv som belöning till Combat innan vi gick bort till fotbollsplanen i Bifrost å mötte upp de andra. Det var dax för sisa genrepet innan vårt showinslag i Scandinavium på fredag. Fick dock vänta ca 40 min på att sterion kom eftersom några va sena... *grr* ;)

Vi körde igenom programmet 3-4 gånger och det kändes bra, verkar som det mesta sitter hos de flesta. Själv har jag lite problem med hopp över benen med Combat som helst flyger rakt upp i luften över det första benet och sedan ska gå in "mellan" när han är bakom mej... Jaja, det löser väl sej på nåt sätt när det väl gäller. Kan inte kräva allt för mycket av honom, han är ju trotts allt inte ens 1 år. Jag kommer va nöjd bara han kan koncentrera sej någorlunda på arenan... har en känsla av att han kommer totalflippa med alla människor på läktarna som låter, klappar å rör sej :P ...Nä, så ska man inte tänka. Sarah, tänk om, tänk rätt! Det kommer gå bra!! NU gäller det!!

Pappa kom å hämtade Combat efter att vi tränat klart, de ska ha honom hemma i Torslanda nu onsd-sönd eftersom jag kommer va fast på Scandinavium. Saknar honom redan... så tomt, så tomt :( Får ju inte träffa honom för ens på fredag igen när vi ska ha vårt showinslag =(

Imån bitti blir det tiiiidig morgon. Vi ska ha ett frukostseminarie på jobbet mellan 07:45-08:45. Så det blir till att bli upp-plockad 06:40 *huuuaaa* Direkt efter frukostseminariet blir de språngmarsch till Scandinavium, där det drar igång med banbygge direkt. 1a klassen börjar 10:00, så jag antar att vi ska vara färdigbyggda senast 09:30... Full speed med andra ord! Har lite ågren över en sak bara inför frukostseminariet, hur SNYGGT på en skala kommer det att vara med ärmlös klänning och ett blått fult plastband "à lá sjukhusmodell" runt handleden?? Va tvungen å ta på funktionärsbandet idag när vi skulle in på akututbildningen... Himlas skit!

Jäjä, sluttjatat nu! Dax å ta tag i lite här hemma å försöka komma i säng innan 12 iaf!

Inga kommentarer: