tisdag 28 juni 2011

28/6 - Combat är överallt

Nyss hemkommen från kvällspromenad med Combat och en trevlig prick som jag inte träffat på närmare 4 år - skön promenad och intressant diskussion... Tänk vad världen är liten och "alla känner alla", eller iaf känner någon som känner...
Innan promenaden var det Bodycombat-pass på Frölunda, som varje tisdag. Kaaabaaam!! Sjukt intensivt pass denna releasen! Tyckte förra releasen var tuff, men denna är nog snäppet värre till och med, riktigt bra träning är det både muskelkonditions-, smidighets & styrkemässigt. Prova om du har möjlighet och aldrig testat innan! ...men ge det iaf 3 gånger minst. Grymt skön musik är det i BC48 också.

1a: In My Head (Kris McTwain Remix Edit) – Henry Blank
1b: Airplanes (Kris McTwain Remix Edit) – Groove Chasers
2: Smooth Criminal – Badlands Inc (länken är till originalet, mixen finns inte att hitta ;( )
3: We Dance On – Subz Project (gryyyyym!!!)
4: Come In Hard (Don’t Like Rock ‘N’ Roll) – Hardknox (fel mix även här)
5: If I Were You – Breeze & Ritmen
6: Drummer Boy (MoDrums Remix) – Alesha Dixon (gryyyyym!!!)
7: The Last Fight – Bullet For My Valentine
8: Everywhere (Breeze & UFO Remix) – Master Blaster
9: The Time (Dirty Bit) – Red Beans & Rice
10: The Silence (New Single Mix) – Alexandra Burke (vacker!!)

...blir så fel att höra många av låtarna bara så rätt upp och ner, men vissa av dem är grymt sköna även "utanför" salen =)

Satte just igång TV´n här hemma nu, och där var ju Combat :D Svaleskär går tydligen i repris på tisdagskvällen 23-23:30 =) Inte nog med att han är på TV, mitt nya VISA-kort har kommit idag också :D









Time for bed nu, imån blir det ett till BC-pass och sedan packning inför Gotland, vi lämnar GBG runt 5-5:30torsdag morgon för att ta färjan 11:00 i Oskarshamn =) Längtar!!!



**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: