fredag 3 juni 2011

3/6 - Lägesrapport från ö-lägret

Har det rätt slappt just nu. Resö visar sig från sin allra bästa sida med strålande sol och värme, för tillfället ligger vi ute på Grundskär å glassar. Med andra ord är årets första båttur gjord, eller rättare sagt - fortfarande pågående :) Combat har precis varit i och simmat en hel del, tekniken bättrar på sig mer och mer och man märker att det tar bra på både kropp och knopp på honom - bra träning inför Kebnekaise! Nu ligger han totaldäckad i skuggan i tältet.

Nya huset får betyg MVG av både mig och Combat - perfekt läge (t o m nästan havsutsikt mellan tallstammarna ;p) nära sjöbod, affär, hamn, Chrille, Viktor och Malmqvistarna :) För hundarna är det mycket bättre också iom att de kan springa lösa och vara ute själva på ett annat sätt nu då det inte finns några angränsande grannar.





Nya huset




Friggebon




Förråd




Byebye old house :)
Sugen på att köpa by the way?? ;)




Resö hamn i kvällssol




Hunden och havet :)




Sjöboden i solnedgång




Gammelgubben Milou blev hela 12 år igår :) Firades med grisöra :)




Skeppshund




Helt OK lunchutsikt




Grundskär lagun




Simträning




Vilopaus




Sommar, sommar, sommar...




Där borta ligger jag/vi just nu :p




Utslagen simmare




Nöjd familj :)

Snart ska vi plocka ihop oss och ta en sväng förbi Havsstensund för tankning ...och kanske en glass. Lillasyster med pojkvän är på väg upp från Gbg de också så ikväll blir det grillning och sedan troligen häng med Chrille, Mikke & Co uppe på berget :)

Klagar med andra ord inte på beslutet att inte tävla i Falkenberg helgen utan vara här :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: