måndag 27 maj 2013

26/5 - Sthlm och kurshållning

Tillbaka hemma i GBG efter 4 fina Sthlm-dagar fyllda med jobb, träning, promenader, shopping, bio, lite kusinhäng och sist men inte minst: examensfirande för V som nu är färdig-pluggad till läkare :)
Tyvärr vart jag tvungen att ta tåget hem redan tidigt i förmiddags eftersom jag skulle hålla hundkurs på GMBK kl 15-19, annars hade jag (eller "vi", för Combat har ju oxå varit med) gärna stannat ett par dagar till...
Simpremiär 2013 =) 

Kurshållandet gick bra i alla fall och vi slapp regnet som tydligen hängde över Sthlm hela dagen, så det var ju positivt ändå :p På schemat idag stod agility, och alla var väldigt duktiga! Vi testade på alla hinder utom balanshinderna och jag körde väldigt, väldigt basic och enkelt i och med att det mest var för att prova på vad agility är förnågonting och för att kunna ha det som kul och kravlös aktivering. 

Skulle åkt till mamma efter kursen och grattat lite på morsdag, men de åkte från landet så sent så det blev inte av - upp-packning, iordningplockning och städning hemma blev det istället... Hur kul som helst verkligen!

Ögona går i kurs nu, nighty!!

Inga kommentarer: