torsdag 29 augusti 2013

29/8 - Hemmalandade & Sthlm-kvalitét med love

Hemma från Grekland, landade vid midnatt i lördags - vart hemma på Kungsholmen vid 01:30 och stendäckade vid 02 :)

Haft magiskt bra dagar ute på Greklandshavet och i små fina hamnbyar, tyvärr inga delfiner spottade men det är ju inte hela världen :) 

Även hunnit ha en helt makalöst bra helsöndag i Sthlm med Henning - väldigt skönt att få lite ensamtid efter 7 dagar på båt tillsammans med 5 personer till (har gått hur bra som helst och varit jättehärligt med lite "familjetid" dock, ...men en 4a-åring kan vara lite smått enerverande från och till ;p ) 
Vi sov till 10, fixade frukost och tog det lugnt, sedan tog vi en riktig heldag ute i den svenska solen (hur bra som helst att komma hem till sommarvärme ju! ...även fast den nog har gjort sitt nu i skrivande stund) - promenerade hela vägen från lägenheten, in igenom city, Östermalm ner och över till Djurgården där vi gick längs vattnet hela vägen runt ön och sedan hem igen. 2 mil blev det, men kan inte skryta med nåt tempo direkt (vilket ju inte var meningen heller iofs) - på vägen hann vi med fyndshopping på Alewalds, superlunch vid vattnet på Spritmuséet bredvid Gröna Lund, lyxvillespaning och avslutande Lejonet och Björnen-glass på kajkanten inne tillbaka vid Östermalm
Väl hemma igen blev det soffan med en omelett, till den norska hyrfilmen "Kontiki".

Stort hjärta på denna dag, och amen :)


Stannade kvar och jobbade i Sthlm i måndags, tränade på eftermiddagen och hade efter det ytterligare en väldigt lugn och skön kväll i soffan. ...egentligen hade vi vår "nu-är-vi-tillsammans-på-riktigheten"-årsdag just i måndags, men vi kom enhälligt fram till att vi kommer köra den 5 maj som årsdag istället :p Det var då vi träffades första gången, och i stort sett sedan dess har vi varit "vi", även om det först uttalades 26/8 :p ...och vi firade faktiskt den 5/5 nu i våras genom att först gå Vättlefjällsvandringen och sedan äta 3-rätters med bland annat wagu-biff på "Meet", meeen vi tog tillfället i akt och firade lite i måndags också såklart, med hämtpizza och Fanta Zero - whoopwhoop :p Nu är det natten till torsdag, kom hem i tisdags förmiddags och dagarna har bara sprungit förbi, likväl som morgondagen också kommer göra. På fredag fm åker jag iväg med jobbet på konferens till söndag fm... Inte speciellt sugen alls, men det blir nog bra. Men helst av allt hade jag velat vara hemma med H och Combat, få lite "efter semester ordning" och bara vara. Kommer iaf hem på fm på söndag, så det är ju alltid nåt :)NU ska jag sova! Nighty! 

Inga kommentarer: