måndag 5 augusti 2013

5/8 - Förfödelsedagshelg med fest, vänner, finmiddag & familjÅh, vilken helg! Pre birthday rakt igenom i stort sett =)
I fredags skippade jag Bodycombaten i sista sekund och hakade på Håkan på ett axel- och magpass i gymmet istället - lärde mig flera nya kul övningar och fick bra tips, just axlar och mage är mina största fokusområden som jag vill bygga upp och få mer definierade/skulpterade. Efter att vi vart klara kom Tärby & Martin till gymmet så det blev kvarhäng där ett bra tag med massa skratt & prat.
Gick runt i stan efter det och letade klänning att ha till min födelsedagsfest, men fy vad trist och skralt utbud det var - hittade till slut en vit och lite silverskimrande klänning på HM. Fick SMS att Henning inte skulle komma in med tåget för ens närmare 21 - slängde ut en efterlysning på Ansiktsboken om fikakompis fram till dess, och 1 minut senare hade Håkan och jag bokat vår 2a dejt för dagen =) När Henning kom åkte vi direkt hem och somnade redan innan midnatt, stackarn hade haft en helt kaosvecka på jobbet med 12-timmars-dagar i stort sett varje dag, förutom onsdagen då han jobbade dryga 18 timmar istället... Snacka om brutalstart efter semestern (själv har jag jobbat hemifrån hela min första vecka och haft det väldigt lugnt).

Och så kom lördagen med festen med stort Ä :) Oj vad jag laddat och även eldat och peppat mina vänner inför denna stoooora dag... mitt sista år med en 2a som första siffra i min ålder måste ju firas med buller och bång såklart, en stor förfest inför 30 liksom ;)
Men innan festen startade jag dagen med ett Bodycombatpass och sedan lite strosande och käk i stan med Henning, därefter vart det hem för att hinna fixa allt som skulle städas undan och skäras upp, ställas fram, blandas och snyggas till =)
Vid 19:15 kom de första och sedan strömmade det på med folk tills vi var den alldeles lagom siffran av 17 pers i min för kvällen sinnessjukt varma lägenhet (lyckades ju såklart pricka in festen på årets varmaste och mest kvava dag) - TUR att vi har stor balkong! :p
Festen blev verkligen så bra som jag hade hoppats på, och mer därtill nästan till och med - å vad jag ÄLSKAR mitt fina kompisgäng, nästan alla mina närmsta och bästa vänner kunde komma (prickade till och med in att Andrea kom hem till Sverige dagen innan festen och också kunde vara med) och alla gjorde sitt bästa på sin nivå (några stackare var lite sjuka) för att hålla temperaturen hög och klackarna i taket ;)
Vid midnatt kom vi in till stan och gick rätt in på Lounges, inte en männska i kön vilket jag var rädd för att det skulle vara i o m att vi kom in hyfsat sent, men det var även näst intill folktomt även inne på Lounge - ca 30 minuter efter att vi kom in var det helt plötsligt fullsmockat och dansgolvet intogs i dryga 2 timmar, sen vart man verkligen helt utpumpad och hade minst förlorat 10 liter svett + tränat ben- och magmuskler ordentligt :p En kebab på Kebabhouse trycktes ner med stor aptit innan jag, Andrea & Henning tog taxi hem till Mölndal runt 3:30. H stensomnade på soffan medan jag och Andrea körde en storröj i lägenheten innan vi också snarkade sött =)

Vaknade till liv runt 9:30 och solen strålade utanför fönstret - en dag vid havet bestämdes snabbt! Skickade ut ett meddelande till alla festprissar om att vi tänkte hänga på Smithen i finvädret, och lyckades få ihop 6 pers till som anslöt ute på klipporna =) Perfekt "dagen efter"!

18:30 hade vi bokat bord ute på Hönö, på Tullhuset, för mig, Henning, mamma, Pappa, Elin & Johan. Mamma och pappa bjöd på födelsedagsmiddag de luxe! SÅ gott och med havet som närmsta granne - magiskt bra avslutning på magiskt bra helg!
Tårta ska man ha på kalas! =) 

Ja må jag leva många lyckliga år =)

...och med de här människorna i mitt liv så kan det inte bli annat än braHemsk(t rolig) bild, men jag bjuder på den eftersom den visar klänningen bäst ;) 

...?


Håkans harem


Vi tappade Martin, men adopterade en ny, som dock inte hette Martin

Fiinfina presenter från fiinfina vänner!!
Hade gått ut med att jag önskade mig presentkort på XXL Sport & Vildmark där jag vill köpa en pulsklocka och "saker som är rosa" :) Fick ihop hela 1200:- på XXL (så nu behöver jag lägga bara 600:- själv, hur bra som helst och jag kommer alltid tänka på mina vänner och känna tacksamhet när jag använder klockan), 2 st jättesöta Yankee Candle-ljus (som jag så många gånger tittat på men aldrig fått tummen ur att köpa själv) i olika rosa färger och ett rosa läppglans/cerat, ett "festspel", vackra blommor i olika rosa färger (rosorna kom tyvärr inte med på bilden dock), en cool partyväska/neccesär, chokladask och 2 flaskor bubbelvin =D


Söndagsmiddagen på Tullhuset, Hönö
Musslor
kummel


marängswiss 


På onsdag, när min födelsedag egentligen är blir det firande med lite släkt och ett par vänner hemma =) 

Tack, puss & kram till alla som gjort min pre birthday-helg så underbart bra som den varit =) 


Inga kommentarer: