onsdag 4 december 2013

4/12 - Ofrivillig träningsvila

Jag ljög, fast omedvetet dock... förkylningen lurade visst mig, istället för att jag lurade den :( Tränade i torsdags  & fredags utan problem eller förkylningskänningar men under kvällen kom halsontet smygandes tillbaka tills det gjorde riktigt ont, så jag fick ställa in lördagens Les Mills-maraton-träning på Svenska MässanFitnessfestivalen - hade dock inte ont väl på lördagen, men det var bäst att stå över ändå, då det inte är värt att riskera sin hälsa bara för att man vill göra något kul.


Har haft träningsuppehåll helt sedan i fredags faktiskt, just för att jag inte vill riskera att bli ännu sämre (är rätt OK på dagarna så länge jag tar nässpray, men nätterna är jobbiga då jag vaknar upp flera gånger och inte kan andas) nu när Thailand närmar sig, men idag funderar jag på om jag ska ta mig ett litet pass - köra lite teknik på marklyft kanske, och jaga lite liv i magrutorna med några core-övningar?
Ska fundera lite till på det, så får vi se vad det blir =)

...för övrigt så är min mobil på lagning, så fort jag får tillbaka den och kan redigera lite bilder så kommer ett inlägg om novembers Fitnessfight =)


**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: