torsdag 5 april 2007

Kontorshund & combat-tajm


Har med Milou på kontoret idag. Tränar mej själv på att kunna ha med hund utan att tycka synd om den... (Ligger ju bara å har tråkigt hela dagen) Tanken med framtiden är ju att köpa en alldeles egen hund (Milou är familjens) till hösten som ska kunna vara med på jobbet. Men allt hänger ju då på om jag får ett jobb där jag får ha med hund... Men blir jag anställd här på P2B där jag har praktik/LIA nu går det ju finfint att ha med vovve, så det är därför jag tränar mej :) Milou verkar inte jätteledsen, kraffsar på mej å pratar lite när han tycker jag varit för tråkig för länge bara. "Gubbarna" på kontoret tycker bara det är kul att han är med, å det är ju skönt. Kanske inte så konstigt eftersom 2 har egen hund, 1 har precis lämnat bort sin hund pga för lite tid) och en håller på och starta upp en ny veterinärklinik i GBG... Så 4 av 5 är inne i "djurvärlden" =)


Ska hem till Zara och Fenix (Finski lapphundsvalp) nu snart och umgås lite, lämnar sedan Milou där för att åka in till stan igen och köra ett Combatpass. IDAG SKA JAG INTE TÄNKA!! Rätt skumt det där att när man tillåts att inte tänka alls, så tänker man som mest och när man borde tänka, gör man det som minst... Efter passet åker jag och hämtar doggen igen och drar kosan hem till Torslanda.


För en gångs skull har jag verkligen inte något planerat inför helgen, helt otroligt och föga tänkbart vad det gäller mej annars... Få se hur länge min "tomma" helg förblir tom...


Måste köpa påskpresent till familjemedlemmarna och Jonas oxå ju... där försvann min tomma fredag... Jag tycker inte om godis spciellt mycket, så jag köper alltid presenter istället. tycker det är roligare att både få och ge :) OM det skulle vara så att jag skulle få nåt godis ändå, så kan jag ju täna mej att äta det... Får köra lite extra på combaten sen så jag kan äta med gott samveta isf :)


Over and out

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har gett upp godis helt (väldigt nyligt). Det suger dock rätt hårt i godistarmen i dessa dagar när godis omger en frukost, lunch och middag.

"Stay strong young apprentice" är vad som gäller. Typ.