måndag 23 april 2007

Jag, en dålig bloggare! + träning =)



Ja, nu börjas det igen... Samma som på hemsidan för hundklubben, i början bloggade jag flitigt och duktigt och sen gick det utför... (fast på klubbsidan gick det nog 3 månader mellan det jag sekrev nu sist och det som jag skrev innan det) Måste skärpa mej nu!

Idag va de Combat på Hisingen (mitt "hemmagym") och jag är riktigt nöjd med min prestation idag :) Eftersom jag haft ett långt träningsuppehåll i januari-februari så har jag kört med mina McDavid fotledsskydd och knäskydd på båda fötterna/bena hittills nu sen jag började igen, men idag testade jag att köra utan fotledskydden (med fixerande skena) igen och det kändes bra (har bara liite ont i höger fot nu, men de brukar jag iofs ha) Skönt att känna att man tränat upp fötterna någorlunda igen så jag slipper bli så begränsad i mina rörelser. Fötterna är ju fixerade i skydden, så det går inte att sträcka ut ordentligt när jag har dem på. Dock körde jag med knäskydden, de är ju inte "i vägen" för något så jag kan lika gärna köra med dem för säkerhets skull ett bra tag till, nackdelen är att det blir så satans varmt för knäna (vilket iofs är meningen), det riktigt bränner under skydden... *aj*

Förutom Combatträningen så har jag även tränat en himla massa agility med Milou i helgen. Jag hade fixat ner Annika Aller (en av Sveriges bästa inom grenen) för en helgkurs här hos oss på GHU och några andra från andra klubar. Totalt var vi 9 st hundar och förare (hade satt en maxgräns där) som under 8 timmar på lördagen och 8 timmar på söndagen drilllades i slalom-övningar, kontaktfältsträning, motivationsträning, bakom- och framförbytesteknik mm mm Det va såååå himla bra!! Annika är min guru inom agiliyn kan jag lova(på delad plats med Jenny Damm då) Efter helgens 16 timmars egen kursgång var det rakt upp till nästa hundplan i söndags för att själv hålla i kurs för min, Jennies & Mys nybörjargrupp. Jag va rätt trött efter den helgen kan jag väl milt sagt säga... (försov mej i morse)

Under kursen pratade jag med Agneta om Berges des Pyrenée valpar igen... Det är hennes som kanske kommer bli mamma till min valpis... Dock kommer inte Russin paras för ens till hösten så det är rätt långt kvar dit... Därför berättade Agneta nu för mej att HobNobs kennel väntar 2 valpkullar i maj redan och att det var riktigt bra hundar (rasen är väldigt speciell så man måste noga kolla så att det är bra hundar som paras) Så nu måste jag bestämma mej om jag ska ta en valp till sommaren (lev klara i juni), vilket hade vart det bästa ur ledighetssynpunkt men lite vanskligt ur jobbsynpunkt. Då måste jag verkligen veta att jag får ett jobb där jag kan ha med vovven... Eller så måste jag bestämma mej för att ha is i magen och vänta till hösten och ta en då antingen med Russin som mamma eller en annan tik från Russins kennel... SVÅRT VAL!!! HJÄLP! Jag ska iaf ringa och prata med HobNobs imorgon och höra mej för lite...


För övrigt blev mitt liv inte ett så stort mästerverk efter föreläsningen jag var på, som jag hade hoppats, så nu har en ny mobilstrumpa inhandlats, då telefonen fortfarande efter föreläsningen hade en tendens att åka i golvet ibland... Denna gång blev den en korn/ljusblå lite tjockare modell med avtagbart neck-strap :)

Inga kommentarer: