söndag 26 september 2010

25/9 - Euforidag

Vilken helt totalt underbar dag det varit idag! När klockan ringde bestämde jag mig för att faktiskt ta mysmorgon och hoppa över tävlingen i Bollebygd iom att det bara var 1 lopp. Kom ändå upp i rätt bra tid men tog det fortsatt lugnt hemma efter att ha varit på en liten promenad med Combat. Fick därefter ett träningssug-ryck så på 30 min var jag ombytt och klar och inne i salen på Almedal för att fylla på endorfinförrådet som iofs redan var väldigt välfyllt, men endorfiner kan man aldrig få för mycket av! Behöver jag nämna att det var ett Bodycombat-pass? =)

Combat fick sig en till liten promenad innan jag mötte upp Per och hans "grobianvän" (bögspråk för heterokillar) för en lite senare lunch på "Vino tapas" inne i stan. Fick uppdaterat om Pers alla äventyr både här och där och hade det himlans mysigt och trevligt. Underbara fjollman :P 

Efter lunchen var det dax för jakt för min del, vinterjacksjackt! Hade väl iofs till 99% bestämt att köpa en SVEA-parkas (efter drygt 3 års letande och velande), men tänkte att jag skulle gå förbi Peak-butiken i Arkaden bara för att kolla läget innan. 
Då helt plötsligt hängde den bara där, MIN jacka! Den liksom skrek "Hallåå, här är jag, ta mig". Fånigt lycklig och ännu mer endorfinstinn gick jag därifrån några minuter senare med en stooor påse i handen. 
Lallade runt lite här och där och fick köpt ett midjeskärp & champangefärgad kjol på Sisters, och ett par basleggings på HM. Precis innan jag skulle vända om och ta mig till bilen för hemfärd gick jag en sväng in på She Shop, och då, DÅ hände det igen; "Hallååååå Sarah, här är jag, DIN skidjacka!". Kunde bara inte slita mig, så ännu mer fånigt, löjligt lycklig gick jag därifrån med en fin rosa påse. Innehållet presenteras på en del bilder här under ;)

Nästan så att jag flög på små rosa moln hem, men fick bli bilen ändå till slut iom att vädret var kasst :(
Var hemma några minuter och åkte med Combat upp till hundklubben där vi var ett stort gäng som fixade och grejade inför vår tävling imorgon. Därefter blev vi 6 st tjejer som tog oss en belöning på en Kinarestaurang här i Mölndal innan alla åkte hem för att sova. Trevligt, kul och glatt som vanligt med hundtjejerna!

Ja, just ja, gårdagens festande blev väldigt lugnt men bra, trots nog en av Sveriges sämsta DJ´s som spelade på dansgolvet på Lounge :(  Hade dock lovat att försöka hålla mig från tårar när det var dax att säga "bye bye " till Helena, dock gick inte det löftet att uppfylla. Tårar rullade samtidigt som jag garvade åt situationen, förstår inte när jag blev så blödig? :P Var hemma redan vid 2.

Nedan presenteras dagens shoppinglycka =)


Midjeskärp

Detalj från min ena nya kärlek

O´neill, yes!

Brodyr på luvan: First love last love

...mer sköna detaljer

Vem tänker ens tanken att lägga in något liknande på en jacka??  10 +-poäng!

Tryckknappar

En av mina favoritlåtar, som komiskt nog inte bara är citerad här på jackan, utan även gick igång på radion när jag tog denna bilden 

Nästan som en tavla =)

Berlock från Sisters som jag fick när jag handlade skärpet och kjolen :)

Så snygg!! Och praktisk till på köpet :) Dolda fickor in i  vecken :)

Fick på Peak när jag köpte jackan :D

Lycklig tjej! :)

Just lööööv it!

Och här är den, dagens andra talande jacka. Visst skriker det "Sarah"om den??!
Jag är tokkär!!

Så jäkla cool helt enkelt, och massor av schyssta detaljer
Går även att använda som klänning :P
HAPPY, HAPPY ME!


Okej, nu har ju dagen varit helt totalt galet bra även när jag inte shoppat, men den som påstår att lycka inte kan köpas för pengar ljuger nåt så fruktansvärt mycket!

Inga kommentarer: