lördag 4 september 2010

4/9 - 1 steg till SM 2011

Laget rapporterade direkt från Lund idag medans jag var på Stenungsunds BHK och körde ag I och hopp II: 1 SM pinne kirrad med en 2a plats av 10 lag!!!!
Nu har vi bara 1 kvar så är vi klara för SM 2011 :D och det fixar lätt världens bästa lagkompisar! Fy fasiken vad ni är bäst!

Day n´ Nite, snart SM klara =)
Varför jag och Combat inte själva var och tävlade med laget, har en enkel förklaring; KONTAKTFÄLT!
Vi har ju redan 2 pinnar i hoppklass (man ska ha 2 i hopp och 2 i agility), så nu är det bara agility kvar och där är vi ingen tillgång alls tyvärr. Bevis på det har vi färska från dagens agilitylopp på Stenungsunds BHK, 4e hindret var A-hindret och det blev en solklar stolpe ut. Vi tar nya tag imorgon på Uddevalla BHK dock. Hopploppet från idag blev riktigt lyckat å andra sidan, lite för bra till och med nästan, då jag låg före där jag inte planerat och det blev en disk :) Men jävlar, rent ut sagt, vilken slalomingång vi fick till. Emma N som också var med och tävlade idag hade på alvar ståpäls flera minuter efter vårt lopp. Trodde att hon skämtade först, men fick livebevis från hennes knottriga ben :p Har filmat båda loppen och ingången kom precis med i bildkanten, så man ser hyfsat iaf =)
Emma och Egon gjorde också en riktigt, riktigt snygg slalomingång i agility-1an, som var väldigt svår för att vara en klass I. Vi båda åkte ifrån tävlingen med ett bra lopp och en katastroflopp var, ganska glada i hågen ändå :) Bra väder hade vi också, träffade trevliga agilitykompisar och klarade av tävlingen på knappt 3,5 timma.

Efteråt åkte vi hem och svullade hämtpizza hemma hos Emma, mmm! Gjorde en egen specialare som jag absolut rekommenderar trots att pizzakillen kollade konstigt på mig: Inbakad med ost (ber alltid att få lite mindre än normalt), kyckling, tomatsås och vitlök (alltså en modifierad Calzone). Till pizzan garvade vi åt klipp på U-tuben från olika komiker som b l a Björn Gustavsson och snackade tjejsnack ;)
Anlände hemma vid 17, hade lite datortid och drog sedan till gymmet i drygt 1 timma innan Emma i kvadrat kom hem till mig vid 19:30 för planerad spelkväll. Spelen byttes dock ut till film och mängder med popcorn och Coca Cola. Ett tips är att kolla hur många personer spelen kräver innan man bestämmer sig för spelkväll :D Mycket skratt blev det iaf, både åt filmen, oss själva och våra udda knäppa hundar :)

Tänkte att jag lägger upp bilder och filmer imorgon när jag även varit i Uddevalla, kör bara agility Ian som nog kommer starta runt 09:30 och vara klar på drygt 30 minuter, är bara 17 starter enligt PM.

Nu ropar sängen! Nighty :)

Inga kommentarer: