måndag 9 januari 2012

9/1 - Vardag efter MyDog

Så var MyDog över för i år och alla högtider och långhelger också för den delen. Dax att återgå till vardagen helt enkelt...

Helgen har varit rolig, härlig, skön, intensiv och slapp på samma gång =) I fredags hade vi ju full lägenhet med både hundar och människor högt och lågt som gick kring midnatt efter tacoskäkande och sällskapsspels-spelande, så efter en heldag på mässan i lördags kände både Sofie och jag för att bara ta det riktigt lugnt och inte göra någonting ungefär - totalt slut båda 2, även hundarna =) Dock gick vi faktiskt hela vägen hem från mässan till mig, hundarna behövde ju ändå en riktig promenad efter dagen på MyDog och kortare rastningar, och våra 2 blonda hjärnor behövde lite frisk(? vet dock inte om stadsluften är så frisk) luft de också - 50 min tog det och det var rätt så exakt 5 km, perfekt =) Vid 17 landade vi i soffan och rörde oss knappt på resten av kvällen :p 
Söndagseftermiddagen efter mässan bestod av ett Bodycombat-pass på Ullevi, städning, kortare promenad och sedan filmtittande - Source Code, en lite udda men bra film, dock inte det bästa jag sett då den kändes lite väl förutsägbar.

Blev inte supermkt shoppat i år på MyDog (ligger redan på minus denna månaden egentligen, så det blir vatten och bröd till den 25e nu :p), men 1 rosa och 1 blått koppel med reflex (kunde inte bestämma mig för ett), ett kort svart läderkoppel med silverknäppe, 2 kampdummisar i rosa och turkost, 1 påse med träningsgodis av 100% kött, 1 reflex/lyslampa, 1 rökt oxknotsben, 2 torkade lungor, 1 torkad grisfot (YUÄCK!) och en påse med torkat oxkött från Olivers Petfood =) Tog även 2 omgångar med provpåsar på hundmat från Orijen & Acana - kanske foderbyte på G? Någon som använder sig av dessa foder? Gillar det höga köttinnehållet, men ska läsa på mer runt omkring på nätet och ta reda på mer.

Monterhäng =)
Kom allt en hel del som var intresserade av
klubben och ville vete mar

Shopping


Sista natten med bästis-Vilja =(

Nu är det himla tomt hemma efter en vecka med Sofie & Vilja =( Lite konstigt att 2 så högintensiva hundar som båda 2 är rätt lättretade om andra hundar kommer för nära eller "blir jobbiga" i deras ögon, kan funka så fantastiskt bra ihop ändå - bästaste bästisar =) 

**Crea Diem**//Sarah


1 kommentar:

Åsa o toktassarna sa...

Kaia äter Acana lamm och äpple. Tycker det fungerar bra, utom kanske att hon är hungrig jämt. Men det var hon iofs på det förra fodret med, jag tror hon är sån helt enkelt. Det är iaf GOTT. Använder det som promenadgodis och även Lovis vill ha.