fredag 7 december 2012

7/12 - BIDRA TILL MUSIKHJÄLPEN

2012

Nu är MUSIKHJÄLPEN igång igen (sändningarna börjar dock på måndag, men insamlingen har startat redan nu), ett helt år sedan sist ...känns nästan som det var igår =)

Förra året lyckades "Hundsporten" samla in dryga 25 000:- på 3 dagar och hamnade som 3e största privata insamlare (1a Flashback, 2a Liverpool FC) - i år är vi med från start, dvs hela dagar, vilket ju borde resultera i minst 60-70 000:- ...kunde hästsport-världen samla in ca 850 000:- på 10 dagar för att köpa en häst åt en OS-ryttare, så... ;)

Enda "nackdelen" är att insamlingen görs via mobil, så för oss med enbart företagsmobil blir det lite meckigt. Förra året fick en kompis skicka SMS för min räkning, så satte jag in pengar på hennes konto istället.

Är man med och skänker pengar är man även med i utlottningen av massor av fina priser som olika hund-relaterade personer/företag har skänkt (t ex träningstimmar i inomhushallar, privatträningar, fotograferingar med redigering, böcker, DVD-filmer osv osv) - det är dock valfritt att vara med i utlottningen eller inte.

För mer info och lista på alla priser m.m.: Hundsportens Insamling till Musikhjälpen på Facebook

HÄR klickar du för att komma till själva insamlingssidan

Programledare i år är samma som för 2011
Gina, Timbuktu (Jason) & Kodjo
(bild tagen från Musikhjälpens hemsida)


VAD ÄR MUSIKHJÄLPEN?
(Text tagen från Musikhjälpens hemsida)
Musikhjälpen är en insamling som lyfter upp en undanskymd katastrof.
2012 går insamlingen till kampen för att ge barn i slummen rätt till rent vatten. 

Tre programledare bor i en glasbur på Stortorget i Malmö för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister, kända personer och alla andra som engagerar sig i kampen.

Musiken som spelas i programmet bygger på publikens låtönskningar (50:- kostar en låtönskning). Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges radio, SVT och Radiohjälpen.
Din musik räddar liv.En STOR eloge till Anna Pettersson Cecilia Blomster som är de som driver Hundsportens insamling!


Fritt fram att sprida detta vidare! 
Vi ska kämpa, för varenda unge!**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: