fredag 18 september 2009

En ensam fredag


Sitter hemma en fredagskväll heeelt själv, vart är detta på väg trooo?? =)

Veckan har vart fullspäckad iaf, är väl lite därför jag tvingar mig att vara hemma nu för att ta tag i pappershögar, lite städning å sånt kul. Har dock inte tagit tag i nåt av de där "måstena" än :P Så är dax att göra det nu när jag knapprat klart.


Efter jobbet igår blev det AW på Babar med några fooolks, extweeeemt bwaaaa!! ;) (tror jag kommit på den småländska stavningen nu faktiskt) Tyvärr går ju sista bussen hem 12 så det var bara att slita sig och åka hem då.



Idag har det vart BNI-lunch på Casinot, tror jag har vart på alla möten utom 1 eller 2 sedan jag slutade på P2B :P Kul att komma dit och träffa alla och hålla kontakten. Därefter gick jag in en sväng på jobbet, blev inte mycke gjort dock, fanns ju massa kul kollegor där som störde i arbetsron. Innan jobbet sprang jag på Viktor på stan, så efter att han va klar med sitt kom han upp till kontoret, gick sedan upp till Vasa och mötte upp Andrea där vi tog en fika å snacka lite blaj =) Därefter tog vi en sväng ner till restaurangen där vi ska ha vår 25-årsfest nästa lördag. Längtar!! Men börjar bli lite panik med all planering och så nu =)


Hanna hämtade upp mej och Combat direkt efter att jag kommit hem, blev en runda runt en spegelblank Sisjö med de 4 benta i kvällssolen.

Efter dte har jag bara vart hemma nu som sagt, inte gjort ett dugg. Men SKA nu ta tag i de jäkla pappershögarna iaf!


Imån blir de Hornbach som jag redan nämnt, ska dema www.kanallisten.se tillsammans med en av pappas säljare. Ska bli kul faktiskt. Vad resten av lördagen har att bjuda på får vi se, har en jäkla massa planer, få se vad som hinns med bara =)


Trevlig helg på er alla =)


Bjuder på lite bilder på världens bästa, från en morgonpromenad i veckan :)






minsta pinnen...



1 kommentar:

sofia sa...

thanks..kanske har d den 24okt vem vet