tisdag 1 september 2009

Opepp!

Nähepp, inte ett endaste litet sälj idag. Dåligt med svar hos folk hela eftermiddagen och kvällen. Prestationsångesten börjar komma smygande...
Annars var det som vanligt roligt på jobbet om man ser till trivselfaktorn. Det är verkligen en grymt skön stämning och härliga männsikor som finns på kontoret. Folk kommer förbi där man sitter och frågar hur det går, ger tips och råd, peppar, skojar, tjötar osv. Stackars mina "gammel grannar" blir pepprade av frågor stup i kvarten av en förvirrad och frustrerad blondin :P Min "rookie"-granne Martin och jag hejjar på varandra så gott det går i alla fall, och garvar ganska mycket mellan varven :P Ett är säkert i alla fall, man lär sig enormt mycket av sina misstag! Det är precis som ett av mina favoritcitat; "Tidigare misslyckanden är vägvisare till kommande framgång" Får hoppas på det iaf!

Nya tag imorgon, har några som jag ska återkomma till då som jag pratade med idag, där vi ska komplettera med lite uppgifter och kika på det lite mer. HOPPAS!!

Nu ska jag försöka få ihop en kallelse här till GHU´s styrelsemöte den 13 september. Känns som vi har en del att ta upp på det mötet efter ett lite längre sommaruppehåll och en del distansbeslut m.m. Det är även dax att ta tag i valberedningen så de börjar jobba fram förslag till den nya styrelsen nästa år, de kommer minst behöva hitta en ny ordförande i alla fall, vilket jag vet att jag nämnde på ett möte vi hade i våras. Vet inte hur det ser ut med resten, men ordförande kan ibland vara lite körigt att hitta. Men tror och hoppas att det löser sig :) Är det någon som läser detta som är intresserad av att gå med i GHU´s styrelse så får ni jättegärna komma på mötet den 13 sept, 17:00 i klubbstugan, för att se hur ett möte går till och vad man kan ha för olika uppgifter osv. Meddela gärna mig innan bara så vi vet vilka som dyker upp =) Att sitta i styrelsen är väldigt kul och inte minst lärorikt, men efter att ha suttit med i 5 eller 6 år eller vad det nu är, och med det nya jobbet m.m. så känner jag att det är dax för någon annan att överta min plats helt enkelt :)

Inga kommentarer: