onsdag 26 maj 2010

26/5 - En dag med hav

Så gick denna dag med i en rasande fart och med fanan i topp :) Känns som allt bara flyter på just nu och att livet leker, älskar det! Som pricken över i-et har dagen och kvällen genomsyrats av temat hav till min lycka; har kontoret med utsikt över havet, TV-inspelning vid havet och promenad längs havet.
Satt på kontoret på jobbet precis innan lunch då jag fick ett samtal från SVT. De undrade om jag kunde komma loss och vara ute på Fotö vid 15 och spela in 2 st restscener. Självklart fixade jag det, vad gör man inte för Public service? ;P
Kom ut till ett strålande vackert Fotö där vi spelade in ute på klipporna, Combats insats idag var 2 olika scener där de sprang längs med havet, tog väl allt som allt ca 40 minuter, så Combat/jag har nog tjänat vår högst timlön hittills än så länge i livet idag... Stannade kvar och käkade lunch med teamet och var lite social, man saknar gänget när man inte är där faktiskt. Slet mig därifrån och åkte hem med färjan vid 17:30.





Väntan på rätt bildläge för ena scenen



Ljudkillarna jobbar hårt...


Tystnad, tagning, var så goda!


En del av teamet


Testning av bildläge

Promenad var bestämd med Emma P & Hanna, dock inte vart och när, men det bokades vid 19 ute på Amundön. Perfekt för att hinna en sväng till Pelle Petterssons & Trendmarks utförsäljning nere i Billdal. Hittade en microfleece och en rugbytröja på Pelle P, 600:- totalt, vilket knappast ens en av tröjorna kostat själv i orginalpris. Nice!
Mötte upp tjejerna och de 4-benta, och Eva-Britt med Elsa anslöt även :) Gick den underbara rundan längs havet och hundarna levde rövare och badade i allt de hittade... Efter promenaden blev det lyxfika och softande hemma hos snälla Eva-Britt ute på altanen där hundarna fortsatte härja runt i trädgården. Vardagslyx på hög nivå!



Hundarna tokfnattar på ängen



Lovley


Janis, Combat, Theo, Elsa, Hanna, Eva-Britt & Emma P njuter av livet


Kom hem vid 22 och tog en dans med dammsugaren (eller damsugaren som pappa skrivit på checklistan inför mässan i Oslo nästa vecka) över golvet, innan jag hamnade i soffan för kvällsnedvarvning.
Underbar dag, underbar kväll, underbart liv :)

Inga kommentarer: