lördag 16 april 2011

15/4 - LP1 Hob-Nob´s Pierrot

Samtidigt som vi har en ledsam kväll här hemma så måste jag ju ändå berätta om något kul - som iofs hände redan förr helgen, men bättre sent än aldrig =)

...Så, japp det är sant, får jag lov att presentera: LP1 Hob-Nob´s Pierrot!!

Är nöjd med nästan allt - dvs håller med om betygen.
Film kommer med egna kommentarer från mig

Ser rätt så snyggt ut ändå va?? :p Supernöjd med min lilla agilitydåre som bevisligen även kan leka lite lydnad med hyfsat resultat ;) (...så länge matte har vett att träna innan tävling)

2011-02-13 - 190p - Alf Karlsson - Vara Grästorp
2011-03-05 - 172p - Fred Larsson - Tjörn
2011-04-09 - 196p - Alf Karlsson - Vara Grästorp

Nu ska vi börja leka in momenten för klass II tror jag... Förhoppningsvis även gå kurs på GMBK till hösten, fick tyvärr tacka nej till min plats nu i vår då jag fick inse att jag helt enkelt inte kan vara med på allt kul som man vill...

Nu är det dax att packa inför helgens agilitytävling med laget nere i Kristianstad i helgen. Bilen lämnar Mölndal 05:45 imorgon tillsammans med 3 SM-taggade lagkompisar och 5 hundar. 4 chanser att ta våran sista SM-pinne, det SKA vi banne mig klara!! Har varit uppe på klubben både igår och idag och tränat vilket känts väldigt bra. Idag var vi flera stycken från vårat härliga GHU-gäng så vi byggde fram en bana från "Banvandringshäftet" - fy tusan vad lång den var, höll på att dö av andnöd efter typ halva :p

Håll nu tummar, tassar och tår för att denna helgen blir lika bra som förra för oss gott folk!


**Like it, love it** /Sarah

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Grattis till LP-et. Vilka fina poäng du och Combat drog ihop. Och så lycka till i helgens tävlingar. Vi ses ju till SM-et.

Anna&Trion sa...

Wow, jävulens vilka fina betyg! =) STORT grattis! =)

Jag o Flx tog LP 1 dagen efter er ;)

Grattis igen, kramkram