söndag 17 april 2011

17/4 - SM 2013?

Lag "Day `n´ Nite" lämnar plats för andra på agility-SM i år och hoppas på 2013 istället...
Ja tyvärr så blev det så, trots stenhårt kämpande från oss så fick vi inte till det - marginalerna var på fel sida denna helgen helt enkelt.
SM 2012 kommer vi med största sannolikhet inte kunna räkna med alls redan nu, då det är väldigt få lagtävlingar under kvalperioden för 2012, PLUS att reglerna tydligen ska ändras så man måste ha 6 st SM-pinnar istället för 4 st som det är nu - dvs färre tävlingar men fler resultat krävs = ingen bra kombo! =(

Men helgen har varit topp på många sätt ända, vi har skrattat oss till många magkramper och tårar, babblat om ämnen från allt mellan himmel och jord (vi kan lätt ställa upp i SM i "lägst-under-bältet-humor" iaf), ätit skräp i mängder, fotograferat mm mm =)
Tack bästaste lagkompisar för en härlig helg helt enkelt!!



När vi kom hem till GBG igen vid 17 hade Cecilia och jag inte riktigt fått nog av varandras sällskap, så vi gjorde en snabbrenovering av oss själva och möttes upp strax därefter igen. Bilen styrdes mot Linné och Super Sushi där godsaker inhandlades, sedan fortsatte vi ut till en solig (men något blåsig) klippa på Amundön.







Mmmmm - perfekt söndagsmys och avslutning på en bra vecka =)

**Like it, love it** /Sarah

2 kommentarer:

Anna&Trion sa...

Synd att det inte blev SM för er, men vad gör det när man skapar minnen för livet och bara har skitkul? =)

Härliga bilder! =))

Anna&Trion sa...

Oj, ja men då ser jag fram emot lite film då =)

Haha, ja, den där Hilma är banne mig ingen barnlek. Ledarsto med hjärna av stål, och outbildad! Speciell häst som jag tror väljer sina ryttare, så vi får se om hon väljer mig eller inte ;)
Hon är westernriden, men inte alls skolad inom hoppning el dressyr - vilket jag vill rida ;)
Men vi får se vad som händer under vår och sommar, jag kanske kan få ihop henne och lära henne ett o annat. Hon är härlig iaf, när hon är på rätt humör. Lätt i kroppen, mycket krut och MYCKET personlighet ;)

Löshoppad till 1,20 :) Så bara jag får igång henne lite ska jag börja rida för isntruktör då och då.

Tack för grattiset, ja, att vi tog båda LP:na var SÅÅÅ rolgit =) Nu tränar vi klass II och III för fulla muggar =)