fredag 26 april 2013

26/4 - Helgmagi 1 vecka bakåt

Helg nu snart igen om några timmar - har tänkt tillbaka på förra helgen många gånger nu i veckan, den var verkligen magiskt bra men en bra blandning av lugn, 2-samhet, vårkänslor, vänner, Combat, hav, sol, fest, utgång och samboliv =)

Började fredagen med att överraska Henning med att hämta upp honom på Centralen och sedan duka upp räkfross-bord och bamsekräftor - vi åt upp alltihopat =)
Lördagen började med Bodycombatpass och sedan hämtade jag upp Nina & Storre för en spontantur till Marstrand där Henning & Simon anslöt efter att ha hämtat sina moppar (okey, MCs) från vinderförvaringen. Där var vi i flera timmar och bara satt i solen och njöt, käkade fish nd chips, och njöt ännu mer innan vi var tvugna att åka hemåt för kvällens festande =)


Daniel hade 32-årsfest på kvällen med fritt shotbord och shot i dörren för att få komma in :p Vet inte när jag var på en sådan lyckad fest sist och hade så jäkla kul från start till slut, konstant. Mängder av skratt, tjöt, dans och allmän "klackarna-i-taket-stämning". Runt midnatt intogs Lounge efter en dryg stund i kö, men alla höll humöret uppe förvånansvärt bra och körde på full gas igen så fort vi kom in. Jag, Nina, Henning och några till stannade till stängning vid 4, därefter blev det en burgare på BK och sedan taxi hem där vi däckade på 2 röda sekunder =) Heeelt fantastisk dag, kväll och natt verkligen!
Vaknade upp på söndagen pigga och fräscha båda två ...eller i alla fall inte bakis :p På schemat stod att hitta nya badrumsmöbler! Har nämligen bestämt att göra en väldigt lätt renovering av mitt tråkiga och opraktiska badrum - byta it allt "möblemang" men inga ytskikt eller avlopp osv. Tur att man fick ut så mycket av lördagens finväder så att det faktiskt gick OK att flänga runt inomhus och i bil hela dagen i stort sett - Combat fick vara hos hundvakten så han var väldigt nöjd han (både C & hundvakten iofs) =) 
Det vi hittade och fastnade för, där allt liksom stämde, var på Rusta av alla ställen... Helt paket med högskåp, handfat med skåp under samt spegelskåp + ett extra lite bredare spegelskåp för 3200 pix. Ingen högkvalité direkt, och handfatet kunde varit liite större, men det räcker alldeles utmärkt till oss här och nu. Det är inget värt att lägga ner mängder av pengar på renovering av badrum i en 1a som man inte ska stanna kvar så himla länge i, 1/2-1 år max är planen =) (själv har jag ju redan bott här i 6 år i september, tjena vad tiden rusar iväg...)

Badrumsletande på IKEA och dagens vår-outfit, dock gick köplotten till Rusta =) 

Ja, det var förra helgen det :p Denna helgen kommer oxå bli väldigt, väldigt bra med agilityshow på Scandinavium samt förhoppningsvis lite tävlingstittande efteråt, massor av hemmafix med de nya badrumsmöblerna som ska sättas ihop och monteras in i badrummet och även helt enkelt spendera så mycket tid tillsammans med H som möjligt.

**CREA DIEM** //Sarah  

Inga kommentarer: