söndag 19 april 2009

Girls night out!


Var och tränade BodyCombat igår och solade mellan 11:30-13:30. Älskar att vara på gymmet och bara ha min egna tid, ta det lugnt, slappna av, göra slut på energi och få ny, duscha och njuta lite i bastun... Förstår inte dem som tränar och slänger på sig ett par mjukisbyxor över träningskläderna och en jacka och åker hem (hoppas jag iaf) och duschar. Iofs kanske de har "egentid" vid andra tillfällen, men det måste ju vara jätteäckligt att gå från gymmet i helt blöta och svettiga kläder??

Gick en sväng på stan efteråt och köpte lite sånna där roliga saker att lägga pengar på ...2 par leggins och ett 5 pack strumpbyxor, askul verkligen... dock välbehövligt! Inne på MQ sprang jag in i Emma R, min bästa barndomskompis. Hon va ute på stan md 3 kompisar från Gävle och skulle gå och ta en fika. Hängde på dem och satte oss på Café Vanilj vid Domkyrkan. Var duktig och tog en grillad pannini medans de andra kalasade på bärpajer och kärleksmums. Vi satt och prata i ca 1 timma och delade sedan på oss, jag åkte hem till Combat och de fortsatte vidare en sväng på stan innan de drog hem. Under fikan bestämde vi att jag skulle haka på dem ut på kvällen så det var hem och gå ut med Combat en långpromenad i Änggårdsbergen och sedan träna lite på Bouleplanen så även han skulle bli lite aktiverad. 22:45 dök jag upp hos de 4 partybrudarna i Partille, blev en drink, 2 päron-shotts, en cider, lite dans, mycke skratt och flamseri innan taxin dök upp vid midnatt och tog oss vidare in till stan.

5 glada och danssugna tjejer intog Excet där jag nog inte vart på i alla fall 1 år... Vi hade riktigt kul och körde vårt egna race :P Vi hamnade bredvid ett killgäng som var ute på svensexa ..."-Han ska gifta sej snart så kör med honom hur mycket ni vill..." Haha, schysst kompis killen hade. Stackarn visste knappt vart han skulle ta vägen med 5 tjejer att dansa med på samma gång, han blev nog nästan lite osäker på sin framtid till och med då en av Gävletjejerna fick honom ordentligt på fall :P Poor thing, hehe... Kuuul hade vi och höll mestadels till på övre dansgolvet under de 3 timmarna som vi var där.


Look who´s hot!


Hörde jag Skåååååååål!?


Smile to the camera...


Dance baby, dance!


Happy faces :)



En godkänd bartender ;)

Inne på toa har Excet Naturgas, bara så ni vet... :P

The flooor

Tog ett matstopp på BK där Goe-Martin även dök upp och gjorde oss sällskap. Skulle ta 03:45 bussen hem och stod och väntade i 20 minuter med Martin som sällskap och personlig värmare, fyy satan va kallt det var! Tur att man har vänner som ställer upp i vått å torrt, en personlig värmare borde alla ha :P Till slut var det bara att inse att den bussen inte tänkte dyka upp, Martin som bor inne i stan tog då vagnen hem vilket han gjorde helt rätt i (orka stå och frysa bara för att hålla mig sällskap), medans jag gick in på 7/11 och väntade i drygt 1 timma på nästa buss som gick 05:00... Dök upp en trevlig kille som jag stod å tjöta med ett bra tag och fördrev tiden med. Attans att vi inte bytte nummer kom jag på i efterhand, hade ju vart värt en fika på stan iaf kanske för att se om de kunde va nåt att hänga i granen. :P Messade även Jack som jag visste va ute, för att se om man hade kunnat haka på dem den väntande timman för att ha något att göra, fick svar efter ett tag att de va på väg till Orgia, men det var precis då min 7/11-underhållare dök upp så glömde av att svara. Såg nu i morse att jag fått ett mess 07:30 "-Vart tog du vägen?" De höll fortfarande på vid den tiden alltså, tooooooookar säger jag bara!!! :D Jag kom i alla fall hem vid 05:30 och somna på stört. Vaknade vid 10 i morse och var pigg... Min kropp är verkligen inställd på runt 5 timmars sömn, eller i alla fall att inte sova längre än till 10, max 11. Tvingade mig att ligga kvar och bara vila fram till 11. Mitt sömntimmars-snitt måste verkligen bli bättre!!



Lite hungriga var vi... Nja, inte riktigt såhär, men vi bidrog lite till högen iaf :

Har gått en promenad här hemma i solen nu, ska bli upphämtad vid 16 för att åka till klubben och hålla kurs och sedan gå promenad med Hanna och träna agility. Dax att sätta lite fart!!

Ha de najs!

Inga kommentarer: