fredag 11 december 2009

@ Hågelby vandrarhem

Yes, kom fram ungefär vid 19:30. Med paus har det alltså tagit 7,5 timmar upp. Fick köra ganska försiktigt de sista milen med tanke på det hala väglaget. Alla blev beordrade att ha bälte på och sitta "ordentligt", "in case of".



Vandrarhemmet är riktigt fint och mysigt! En hel villa för oss själva, lyx! Det är här de spelade in TV-programmet "TopDog" som gick för några år sedan. Vi funderade på att göra en egen TopDog, och den som åker ut får sova ute :P Nästan alla 25 har bänkat oss framför TVn och sett på Idol, och just för tillfället är det mycket tjo och tjim i pausen mellan de 2 "omgångarna". Tjejerna leker "The grudge" i trappan... Man har sällan tråkigt i detta sällskapet ;) Vi har även brett näst intill 60 mackor som ska bli frukost imorgon då bussen tar oss till Älvsjömössan vid 07. Sarah ska upp å hoppa omännskligt tidigt...






Naajs :)


Lämnade Combat hos Malkan vid 11 imorse med fullpackad väska och en mängd instruktioner... Hönsmatte kallas det :P Ska ringa snart och kolla hur det gått under dagen, men tror alldeles säkert att det går kanon.



Nu är det dax att kika på upplösningen av Idol, äckel-Calle har iiiingen chans, Erik är så gryyyymt överlägsen!!


Chippchipp!


Watch out for these to night...

1 kommentar:

Paulina sa...

vad ska man säga, man kan ju inte ha tråkigt på en resa med ghu? ;)