torsdag 17 december 2009

Vilken jäkla dag...


Började kanon (dock sjukt opigg på att gå upp när klockan ringde), fortsatte OK, strulade till sig rejält, blev ännu värre, lite värre till, sedan lite bättre och till slut som tur var jättebra...


Kan ta det från början. 08:30 skulle jag befinna mig på If Kundtjänst för intervju, hade skickat in ansökan i torsdags förra veckan så det var snabba puckar kan man säga. Intervjun kändes väldigt bra, ska få svar senast 31 december. Efter intervjun var jag på nya jobbet fram till 15:30 ungefär och än så länge var dagen helt OK, förutom att det var rätt segt på jobbet då det är väldigt lugnt nu fram till jul.


Åkte in till stan och hämtade nyckeln till Pierre som haft Combat under dagen. Kom hem till honom ca 16:00 och försöker låsa upp dörren, hundarna hör mig givetvis och börja skälla glatt. Men, dörren går inte att öppna!! Ringer och kollar om det är något speciellt knep för att få upp den, vilket det inte ska vara, dock hade han aldrig testat den nyckeln innan utan hade en annan nyckel kvar hos sig som han alltid använde. SUCKDUCK! Tog bilen till Backlaplan och sedan vagnen därifrån för att slippa in och snurra i stan i rusningstrafik. Ringde P ca 5 min innan jag var utanför kontoret för att säga att han skulle gå ner, men, fick inget svar. Ringde och messade i 25 minuter utan ett livstecken. SUCKDUCK! Till slut ringer han och efter ytterligare några minuter kommer han ner. Innan hade han suttit i möte. MORRRR! Visste ju att jag var på väg in!! Men,men, hämnden är ljuv... Skulle sedan hämta ut biljetten till kvällens julkonsert, MEN när jag skulle ta fram plånboken var den inte med, utan låg kvar i bilen. Great!!


Hoppade på spårvagnen och var allmänt grinig, tänkte inte så mycket på vart jag var eller att jag missat att smsa biljett. Självklart var det biljettrazzia på Frihamnshållplatsen och jag blev 1200:- fattigare. God jävla Jul!


Kom äntligen hem till Pierre och fick ut hundarna för att jäkta in till stan direkt efter promenaden igen. Bonne-Jenny & gravid-Nettan var redan på restaurangen när jag kom dit faktiskt bara 30 min sen trots allt jäkla strul. Dock såg det ut att skita sig helt med julkonserten med ProMusica-kören i Vasakyrkan eftersom det var för sent att boka ny biljett när jag skulle försöka på vägen in, det stog att man kunde köpa biljetter direkt istället hos TicNet-ombud, men när jag skulle köpa på Avenyn sa de att det inte alls gick...


Menmen, maten var himla god och Hanna dök upp precis lagom i tid till "förbrödet" med diverse tillfrågade tillbehör... ;) Mycket flams, trams och skratt och helt plötsligt är klockan 19:20 och konserten börjar 19:30. Foort in med notan och sedan de långa benen före upp till Vasakyrkan dit jag hängde med för att göra ett sista försök att köpa biljett på plats, vilket faktiskt till min lycka gick :) Iofs så räknade kassanissen fel och gav tillbaka lika mycket pengar som jag lämnat, så det blev gratis för min del :D Väldigt välkommet efter allt strul under dagen som gjort att jag nästan var påväg att strunta i alltihopa, äntligen började saker och ting gå min väg :P


Konserten var heeeeelt enastående bra!!! Går knappt att beskriva hur de ca 30 personerna i kören fick hela kyrkan att fyllas med helt otroliga toner! Julstämning på hög nivå och 4 blondiner som njööööt till fullo (och hittade på historier om de övriga i publiken).



Ser sådär spontana ut ;)


3 blondiner fortsatte sedan kvällen på Condecco, mendans 1, dvs jag, åkte hem till Pierre för att hämta min håriga prins och åka hem för att sova efter lite slappande och musiklyssnande. Pierre håller på att introducera mig för massor av "ny" musik som är väldigt soft och skön. Mycket gamla låtar med gamla artister, dålig som jag är på namn så kommer jag knappt på någon just nu, men Jamie Collum är en av dem. Dock ganska ung som artist, men med ett "gammalt" soft sound :)


Så, ja, det var väl min dag igår det där... I efterhand kan man ju skratta åt det, men i själva stunden var det mer gråtframkallande :P Tur att det slutade riktigt bra i alla fall :) Just nu sitter jag på mitt nya jobb och kontor och fördriver tid, sjuukt lugnt här nu innan jul.

Tack mina 3 blonda vänner, Nettan, Hanna & Jenny för som vanligt en lyckad kväll igår :)

Inga kommentarer: