måndag 21 december 2009

v51, uppdatering!

I korta drag vad vecka 51 har innehållit...

* jobb
* hund

Yes det har varit 1a veckan på nya jobbet, vilket har varit väldigt lugnt såhär innan jul. I fredags planerade vi för uppstarten 2010 och den blir minst sagt hektisk med bland annat besökande av alla StorEl-butiker i Sverige. Mycket resande då kommer det att bli. Dock har våra lunchpromenader på Tippen blivit precis som jag befarat, minst 1 hund per promenad har kommit rusande utan att ägarna brytt sig det minsta. Så jag har hunnit med att sparka Softis, koppelkasta vinthund & terrier och nackskinna en Welsh... Suck, jag kommer bli känd sm "Tippenskräcken" :P 2 tanter blev jag till och med så förbannad på så jag skrev en mycket arg lapp och satta fast på en av deras bilar. Tror faktiskt att jag mötte en av dem några dagar senare, och då kopplade hon sin hund så fort hon såg mig :D Hehe!

Efter jobbet har det blivit flera kvällspromenader med pannlampa tillsammans med Hanna, Emma N & även Andreas R. Bäcksvart är det verkligen nu på kvällerna ute, speciellt innan snön kom.


i Torsdags, den 17 dec, passade jag Ella efter att jag slutade jobbet. Hon fick hänga med en pannlampepromenad och sedan lämnade jag henne & Combat hemma och tog bilen in till stan vid 22. Mitt gamla jobb (känns vääldigt konstigt att säga så) If hade lite julavslutnings AW på Bliss som jag joinade och fick stillat mitt kram- och flamsbehov med alla sköna typer :) Pierre åkte med hem och hämtade hundarna och körde sedan hem honom & Ella innan jag åkte hem och sov.


Ella är något mer fotovänlig än Combat :)

Fredagen den 18 december tog jag med mig Elins 2 Borderbrudar på promenad runt Safjället med Hanna. Tillsammans hade vi 6 glada 4-beningar med oss då hon även passade Lowa & Fanny. Därefter blev det fredagsmyskväll med Elin, Martin W & 3 hundar hemma hos mig. Tack för härligt sällskap :)


Helgen har varit väldigt blandad med hundaktiviteter, slappande & vilt festande (festen har dock sitt egna inlägg som ni ser under detta). Jul på Liseberg med trevligt sällskap har även hunnits med, samt en middag hemma i Torslanda med farmor på besök. Säger bara; Ooooh my Goood! Tuur att man inteträffar henne oftare, hon är heelt speedad nu. INGEN orkar med henne!

Hundaktiviterana och vädret illustreras av bilderna nedan...



I skogen hittade hundarna spår med rådjursklöv i slutet ;) Lyyycka :)



Glada 4- och 2-benta i underbart väder!!

Min lilla knäppa prins! - Å va ska vi hitta på nu morsan!!??

Livskvalité!


Spaniel? ...dax att ansa öronen!

Chewbacca på nya äventyr...



Bjuder även på en bild från en av pannlampepromenaderna runt Sisjön & Oxsjön... 2 hundar med reflex syns i bild, samt ljuskäglan från en pannlampa. Dock lyser de upp mer än vad som syns på bild som tur är :)


Inga kommentarer: