söndag 16 januari 2011

15/1 - TV-premiären gjort & tävlingar planerade

Cesar Millan, släng dig i väggen!

Det blev en helt fantastiskt härlig och rolig kväll igår! Mellan 18:00-18:45 vällde det in både 2- och 4-benta till min 45 kvm-lägenhet för att tillsammans med mig och Combat titta på världspremiären av Svaleskär. Bubblorna blev uppdruckna, popcornen slukade och snittarna finito :D

Stort tack till alla för att ni var med och förgyllde vår premiärkväll!!

2-beningar:
Hanna
Emma P
Johannes
Tina
Elin F
Cillen
Emy
Emma N
Malin
Maria
Katarina
Kajsa

och 4-beningar:
Janis - border collie
Iza - dvärgschnauzer
Theo- collie
Charlie - praszky kryzarik
Theo - tollare
Troja - rottisblandning
Freja - border collie
Stella - border collie
Patric - sheltie
William - sheltie
Svea - rottweiler
Link - pitbull-mastiffblandning
Jonna - lancashire heeler

13 människor och 14 hundar i en härlig blandning av åldrar och raser samsades alltså om en yta av ca 25 kvm som mitt "rum" är på(varav golvyta ca 15), utan ett enda gruffande eller sur min (varken bland människor eller hundar, haha). Inte någon av hundarna hade träffat alla de andra innan, och flera av dem hade bara träffat kanske 2-3 st, så det var många nya möten på trång yta som gick alldeles strålande bra.

Jag säger bara, Cesar Millan, släng dig i väggen! ;)
Fy satan vilka bra hundar vi har, fy satan va bra vi är och fy satan vad glad jag är att vara en del av det här (hund)livet!!  :)

Tina, Emma, Hanna, Elin, Emma, Malin, Svea, Charlie (på soffan bakom Malin), Theo & Katarina

Johannes, Maria med bebismage, Link,Tina, Emma & Hanna

5 hundar finns på bild, hittar du??

Fördelen med en 1a är att sängen funkar som soffa när det är trångt om saligheten :P

ojojoj, nu är det spännande på TV... :P

Troja & Charlie fann varandra :P

Så lika, men så olika...


Efter visningen fortsatte de av oss som är tävlingsnördar att planera lydnads-och agilitytävlingar för 2011, eller  iaf fram till sommaren. Vi fick ihop en hel del av båda sorter, nästa lydnadsstart är t ex redan den 13 februari i Nossebro :) Det ser väl ut som vi får ihop i alla fall ca 7-10 starter nu fram till juli. Måtte vi kunna få ett LP1 (iaf ett "mentalt" sådant då ju Combat tyvärr är kryptochid och inte kan få titeln) på den tiden??
På agilityfronten ser det också ljust ut och det verkar bli ett gäng 2-dagarstävlingar med övernattning lite här och  där i vårt avlånga land. Storfavorit som vi längtar mycket efter är som vanligt Gotland där vi nog blir ett ännu större gäng än innan, då vi ju fått lite nytillskott i form av Emma & collie-Theo och Tina & tollar-Theo i vår hinderhopparskara ;) Den tävling som troligen kommer vara mest känslofylld och nervös blir nog Kristianstad där vi har 4 chanser på 2 dagar att ta vår sista SM-pinne med laget "Day n´ Nite". Vi SKA till SM 2011!!!

När jag fått hem min nya kalender från "personligalmanacka.se" och fått en bättre överblick på planeringen så ska jag lägga upp alla tävlingar här i bloggen, så ser vi om vi ses någonstans framöver ;)


Såg du Svaleskär förresten?? Vad tycks? :)

Inga kommentarer: