måndag 9 maj 2011

10/5 - Mässvecka ahead

Ninis firade 30-år i helgen
Grattis fin-nin!!
Helgen har varit awesome som vanligt (allt som oftast iaf) och rullat på i ett med en blandning av hundaktiviteter (bl a agilitytävling), vänner, sol, havspromenad, 30-årsfest + utgång, middag på stan, filmmys osv :)  
Bättre beskrivning kommer, samt filmer och bilder, men denna veckan är lite tjock på jobbfronten med mässa här i GBG hela veckan, så det kan nog dröja lite. Ikväll slutade vi vid 19 och imorgon har jag ingen aning alls då vi ska på mässfest på Rondo med kunder och leverantörer samt en liten Cill ;) Ska bli riktigt kul då det är ett ihopkok av Galenskaparnas/After shaves bästaste-bästa som de satt ihop för detta - jag äääääääääääälskar Galenskaparna!!! Kommer att dö av skrattkramp!

Ikväll har det bara hunnits med en sen powerwalk runt Sisjön och Oxsjön på 8 km vilket var grymt skönt efter att ha varit instängd på Svenska mässan hela dagen. Tur i oturen att man står inne utan att se ut så man slipper våndas över att det är typ högsommarvärme ute som man tokmissar... Något jag inte missade på promenaden var dock 2 älgar och ett gäng rådjur :)



**Like it, love it** /Sarah

1 kommentar:

Nina & Estelle sa...

Tack för allt!!! Kram Nina :)