onsdag 10 oktober 2012

10/10 - TV-comeback!

Äntligen! Idag har Combat, till sin stora glädje och obeskrivliga lycka, fått göra comeback framför TV-kameran =D Till och med jag fick vara med denna gång, men det var Combat som var i fokus och hade den enda repliken ;p

Får ju såklart inte avslöja någonting i detalj - men kan säga att vi varit statister i en kort scen i en svensk TV-serie som spelas in i GBG & Alingsås just nu, troligen ska den börja visas i början av 2013.

Som den vana skådis och stjärna Combat är, satte han scenen på 1a tagningen så det blev en kort inspelnings-visit. Nu ligger han raklång på mitt kontorsgolv och drömmer ljudligt - arbetslivet tär på krafterna, även för en hund ;pDet var verkligen jättekul att vara tillbaka i inspelningsmiljö, och vi fick t o m träffa 2 kända ansikten från Svaleskär-teamet. Combat charmade som vanligt in sig hos alla på 2 röda sekunder - och det är väl just det som han älskar med inspelningar, att alla har honom i fokus och kelar, pussar, busar, klappar, "tappar" godsaker och myser med honom. En väldigt typiskt reserverad berger med andra ord ;)

Som tjejen i kostymen (hon som var kostymansvarig alltså) sa: Varje dag man får träffa en hund, är en bättre dag =)

**CREA DIEM** //Sarah

1 kommentar:

Kei sa...

Klart att Combat charmade alla ! Och jag gillar kostymtjejen!