torsdag 18 oktober 2012

17/10 - Klippt & färgad

Ungefär den här längden och typ av frisyr
vill jag ha dock min LJUSA hårfärg :p
Klippte mig tydligen i maj senast... varför blir det alltid så att det går så jäkla lång tid emellan??? Får lite panik varje gång jag ser hårlängderna ryka runt omkring frisörstolen, jag vill ju ha LÅNGT hår. Nu JÄKLAR ska jag se till att klippa mig MINST var 6e vecka och ta LITE varje gång istället för flera, flera decimeter (jo faktiskt nästan så mkt faktiskt)
Nåja, känner mig just för tillfället nöjd i alla fall, har liksom fått en frisyr istället för en risig klump hår på huvvet - dock är det utfönat och rakt så det kommer krypa upp ÄNNU mer när lockarna kommer tillbaka (dvs så fort jag går utanför kontorsdörrrarna i regnet) :S

Har fått maaassor av varningar och tips om att färga hårt mörkt innan vi ska till Egypten, så jag gjorde slag i saken och följde rådet, så nu hoppas jag att egyptengubbarna håller sig lite lugnare där nere ;p
Aldrig färgat håret någonsin, inte ens ljusa slingor - så det känns väldigt konstigt och ovant kan jag lova, men ska vara sådan färg (toning) som går ur efter ett tag som tur är =)

Kvällen kommer spenderas med tvätt, städ, packning till Egypten, packning inför lörd-sönd i Järinge ovanför Sthlm med CBP-styrelsen, packa till Combats vecka på Björkö när vi är i Egypten, hundpromenad, bryn- & fransfärgning, hemmaträning (hinner inte gymmet idag), beställa en canvastavla innan Grouponkoden går ut, beställa lite gott att ha i Egypten från Tax freen m.m. m.m. kanske kommer även Andrea över och gör mig sällskap =)

**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: