lördag 13 oktober 2012

12/10 - Framme i Oslo och genrepade

01:38... Ska bli sjukt skönt att sova nu!
Lämnade GBG efter bilpackande, handlande och hundupphämtande, vid 16:15 och efter det har det varit fullt schema fram till nu.

Vi hittade fram till Telenor Arena lite norr om Oslo på första försöket, sjukt stolt faktiskt - Oslovägarna är inte att leka med :p Vi var framme vid 20:15 - hälsade på banchefen "Peppern" och Anne som har hand om alla showekipage, fick akkreditering (har mailat så mycket med och på norska de senaste veckorna så skriver visst norska av vara farten på vissa ord :p), fick lite riktlinjer om genrepet och tider, tog oss till hotellet, checkade in, bytte om och gick tillbaka till arenan (bara 5 min gångväg) lite efter 22. Fick stå ute och frysa ihjäl ett tag innan vi fick komma in och köra igång med generalpröven (norsk igjen, och igen :p - "genrepet" på svenska såklart) lite innan 23.
De norska funktionärerna med Peppern i spetsen löste banbygget bra - nu håller vi tummarna att det blir rätt och bra i morgon i skarpt läge också. De ställde bara upp banan 1 gång... i Scandinavium får våra egna funkisar ställa upp den 3-4 gånger, varav 1-2 ggr på tid... Men det känns som de har koll...

Lagen delade vi upp efter smallhundar och små medium, mot large och stor medium (Combat) och det känns som även det blev bra och inte allt för ojämnt faktiskt :)

Är jättekul att vara här!! Alla i KHOS teamet vi träffat hittills är jättetrevliga, hjälpsamma och lätta att ha å göra med, och vi fick till och med var sin gåva från dem - en görfin Kingslandmössa :D (att köpa 10 st sådana mössor hade kostat nära 5000:- spänn!) Vi är verkligen supertaggade för morgondagen (och sjukt sugna på frukost), tror det kommer bli riktigt bra även fast allt känns lite osäkert också på nåt sätt, vi har ju inga rutiner alls eller koll på något här, jämfört med Scandinavium...

Ca 13:50/14 är det vår tur att showa loss på riktigt! Heja oss!!

...just ja, vi har fått låna in 2 st norska ekipage också ju :) Aldrig träffat dem innan eller visste någonting om dem direkt, men de är jättetrevliga damer i 50-årsåldern som har var sin duktig hund - en jaktgolden och en dvärgschnauzer (takk Jan Egil för tipset) :) Tyvärr är de bara med oss i morgon, på söndag blir det vara vi svenskar.

Nighty!!1 kommentar:

Blogger sa...

DreamHost is the best hosting company for any hosting plans you might need.