lördag 13 oktober 2012

13/10 - Showdag 1 i Oslo

Himla bra dag rakt igenom. Käkat lång frukost, slappat, gått längre och kortare promenader med hundarna, käkat lunch, agilityshowat, sightseeing runt om i Oslo (ofrivillig sådan), fikat på Waynes coffee house vid rådhuset, klarat att inte göra om Berlingobilen till cab-modell, käkat middag, tittat på ponnyhoppning, knock out-hoppning och maskeradhoppning.
Sjukt trötta nu!! Ny show i morgon runt 15-tiden och sedan lång bil/lastbilsresa hem till GBG för att direkt lasta av hinderna på hundklubben innan man landar hemma gissningsvis runt 22... Väl hemma kommer jag få slänga Combat i duschen med schampoonering i säkert 1 timma i Yes diskmedel. Nåt så klibbig och fruktansvärt hemsk päls har jag aldrig varit med om. ALLT fastnar, och sitter sedan där det sitter... Berättar mer imån, eller nån annan dag :p Bjuder på en pälsbild så länge - dock visar den inte ens hälften av sanningen :p

Nighty!!

(vi har fått rapporter om att Livesändningarna kostade massa pengar, så tyvärr var det för bra för att vara sant alltså)

Inga kommentarer: