torsdag 11 oktober 2012

11/10 - Egypten bokat!

Finally!! Nu är det klappat, klart och bokat!! Måndag 22/10 sticker jag och Henning till Hurgharda i Egypten =D

Har hört blandade åsikter om Egypten, men mestadels bra faktiskt. Just Hurgharda ska tydligen vara väldigt "påfrestande" ute på gatorna och i stan med hysteriskt jobbiga försäljare, samt att stan inte är så mkt att se - men för vår del tror inte jag att det kommer göra så mycket i o m att vårt "mål" med resan är att slappa, sola, bada, åka på båt/dyk/snorkel-utflukter, ta en resa till Kairo och ha det allmänt gott =) Nästan bara bra att det inte finns så mycket bra shopping och att stan är så jobbig - då slipper man ha den "pressen" på sig att man måste ut och se stan och hinna med alla affärer osv =)

Budgeten som jag hade tänkt spräcktes rätt rejält, men vi har bara hittat ett enda datum som vi kunde åka på så vi fick ta det som fanns helt enkelt för att kunna komma iväg alls.

Vi var inne i stan tillsammans och bokade på lunchen i Apollos butik - när man inte är så vana solsemesterbokare så käns det bra att kunna ha en riktig människa att prata med och se så att allt blir rätt :p Hon hade själv bott på det hotellet som vi ska bo på och tyckte att det var riktigt bra och prisvärt, dock var hennes favorit i Egypten Sharm el Sheik (som många på FB även tipsat om) pga att staden var lite mer "välutvecklad" där, men med tanke på vad vi vill med resan så rekommenderade hon verkligen Hurgharda och trodde att vi kommer bli jättenöjda =)

Bli nog askalas det här! Tur att jag har fullt upp och lite till fram till att vi ska åka, så slipper jag gå och tänka på flygresan... Har i alla fall bokat vilka platser vi ska sitta på, så jag vet att jag inte hamnar längst fram vilket jag avskyr...

Pronto, pronto - nu ska jag iväg och lasta hinder för våran agilityshow i Oslo till helgen - GBG-Oslo i minilastbil ...ser verkligen fram emot den resan ;p

**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: