fredag 23 november 2012

23/11 - Veterinären snart

Det blir veterinären idag 14:10Blå Stjärnan då det även dök upp liknande svullnad/utslag på ena baktassen i tisdags. Baktassen har hållit sig i "samma skick" medan framtassen ändrat utseende från dag till dag i stort sett... Dock verkar han konstigt nog inte ha ont, jag får klämma och känna på det utan problem och han haltar ingenting inne (ute har jag linda + skor, så då går han lite lustigt)

Bästa hundvakten ska med till veterinären så han får 1a-handsinfo han också, och beroende på vad "domen" blir och efterföljande vård så bestämmer vi tillsammans om Combat ska vara hos honom över helgen som det är bestämt sedan länge, då jag ska upp till SthlmSwedish House Mafia-konserten, eller om jag ska ta med mig Combat upp... Är det vad jag misstänker att det är (efter tips på FB, Googling och vidare utlåtanden av olika vänner som är djursjukvårdare och veterinärer) finns det risk att det blir rätt krånglig och tidskrävende skötsel i början, och det vet jag inte om jag känner för att lämna på min hundvakt + att jag vill ha koll själv i så fall.

Tar inte ut någonting i förskott dock, men det känns bra att ha en plan A & B i alla fall, in case of.

framtass i måndagsFramtass i tisdags + baktass (nedersta högra)

Framtass igår (höger), torsdags,
 jämfört med i tisdags (vänster) 

Vi ska till hudspecialisten Ylva Sjöström, så hoppas att hon snabbt kan se vad detta är, och bedöma hur det ska skötas... Återkommer efter att vi varit där...**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: