torsdag 29 november 2012

29/11 - Agilitylördag eller ej?

Oavsett vad, är han alltid min stjärna
Har ju visst en agilitytävling på lördag kom jag på, ett klass-I-agilitylopp... Åka eller ej? 13 mil enkel väg för ca 30 sekunder inne på banan... Göra det till en kul grej och utflykt kanske? Vädret ser ju att att bli helt OK. Kanske kan få mad mig H till och med om jag fjäskar lite, eller/och någon annan =) ...så får det nog bli - hittar jag någon som vill åka med så kör jag, men åker inte själv.

Tänk om man bott lite närmare t e x Sofie, Veronica, Linda, Assie/Åsa eller Spunkmatten (vissa känner jag mer, vissa mindre), men då tror jag i alla fall att jag garanterat haft folk som sparkat och slagit på mig för att komma igång med agilityn igen.
Har ju i alla fall en bokad helgkurs för Veronica Bache & Stina Matsson den 15 & 16 december att se fram mot med både skräck och förtjusnig - hjälpa eller stjälpa motivationen är frågan, och om jag nu får blodad tand, kommer jag lyckas hålla motivationen och träningen uppe efter det igen, eller kommer det bli som det blivit det senaste 1,5 året - kör en tävling eller uppvisning och tränar ett tag inför det, men efteråt blir det tillbaka på 0 igen? ...och den stora frågan är den ständiga; är Combat verkligen en agilityhund, eller mår han faktiskt bäst av att inte köra agility?? Hur vet man, hur ska man tänka och värdera??

Haha, tänk att en sådan här liten "fjuttsak" kan sätta så stora grillor och skapa sådana negativa tankar? Hoppa lite hinder med sin hund liksom... Men, det är ju faktiskt så mkt mer än bara hoppa hinder...

(Kan meddela att för tassarnas del är det lugnt med agility, långpromenader osv - han har inte ont och han har som sagt inga restriktioner, kollade noga upp med veterinären när vi var där)

**CREA DIEM** //Sarah

3 kommentarer:

Veronica sa...

Vet du vad, om man kan åka 13 mil för 30 sekunders agility kan man lika gärna åka ca 17 mil (tror jag att det kan vara) för en hel dags/helgs/veckas agility hos mig! Så välkommen hit på agilitypepp när det passar! =) Dessutom är vi ju himla bra på att festa och prata också, så det kan bjudas på mer än agility här! Jag tycker helt klart att det är något vi ska styra upp till nästa år! =) Ska du tävla i Halmstad i januari förresten?

Anonym sa...

Ja tänk om vi bott närmre varann allihop, vilka galet roliga träningar vi kunde haft!

(Fanns det inte någon gång för tusen år sedan bergerträff/läger med agility? Har för mig jag hört om det någonstans. Tänk om man kunde göra nåt sånt igen med någon kul inbjuden tränare ena dagen och så kunde vi träna ihop den andra dagen på egna kombinationer/banor och peppa och pusha varann! Förtokat rolig hade det kunnat bli!)

Linda, Inez, Drömma sa...

Ja visst är det så, det har jag sagt i flera år... Sverige ääääär alldeles för långt, tänk om vi kunde träna ihop, vad bra det hade varit :)