onsdag 20 november 2013

20/11 - Don't wait!!

Tror du verkligen att det är bättre att börja imorgon, nästa månad, 1 januari eller efter semestern?!
Knappast!
Vinn över dig själv och sätt igång här och nu. Det behöver inte vara stora förändringar i början - om du är van att bara sitta i soffan varje dag - gå ut 30 min på promenad, om du promenerar varje dag - lägg till 15 squats/benböj, 15 armhävningar & 15 situps, om du vill skära ner på sockret - tacka nej till kakan idag osv osv. Sätt bollen i rullning och STARTA!  ... Och du, det bästa sättet att slippa börja om gång på gång är att aldrig ge upp/sluta ;)

Så länge man inte är villig att förändra och ta tag i saker och ting, är man i mina ögon inte heller berättigad till att gnälla och tycka synd om sig själv - varken till sig själv eller andra (detta gäller inte bara för kost- och träning, utan livet i stort tycker jag och har därför engagerat mig i diverse olika styrelsegrupper, arbetsgrupper osv - både inom "hobbylivet" och skol-livet genom åren)

Obs; detta gäller "det vanliga Svensson-gnället (som jag är så förbenat trött på), inte för personer som är sjuka på olika sätt och istället behöver professionell hjälp!

Är inte så arg som jag kanske låter när man läser - vill mest bara ge en tankeställare och spark i baken ;)
You go!!

Inga kommentarer: