torsdag 20 mars 2014

19/3 - Beach volley - not my thing!

Hanna drog ihop en beach volley-lekstund igår kväll på Beach center i Kviberg i GBG. Vi blev 6 pers som försökte få till någon form av spel under 1 timma i den djupa sanden - som tur var, var alla ungefär lika oproffsiga :p Bollen flög mest som vi inte ville, men vi fick ändå till ganska så jämna matcher (3 av 4 i alla fall) och en hel del skratt =) 
Dock får jag nog inse att beach volley inte är min favvo faktiskt... Inte värt 90:-, så kommer nog inte haka på fler inomhus-spel i framtiden, men kan tänka mig att spela utomhus i finväder på gratisbanor nån gång ibland (eller om man är fler som delar på kostnaden, och även är fler på banan och kan få igång bättre spel).
Tur att jag hade bra sällskap av de andra i alla fall, och kunde fokusera på att ha skoj med dem, istället för mina egna misslyckanden gång, på gång, på gång, på gång - jag AVSKYR verkligen att vara dålig på saker och blir fruktansvärt irriterad på mig själv! ...bra mental träning för mig dock, och bra att göra saker som är utanför ens "comfort zone" =) 


Inga kommentarer: