lördag 1 november 2008

Dansbandsfenomenet...


Har vart på Casino Cosmopol nu en sväng ikväll... Måste ju se hur det ser ut annat än på lunchen när man får chansen.

Hade 2 kompisar från min gamla paralellklass som skulle vara där och spela lite ikväll, och sedan gå vidare så jag åkte in för att haka på dem. Va inne vid 23-tiden och trodde att vi skulle stanna i max 1 timma, men så blev det ju förståss inte...

Gick mest runt å kikade, spelade inte för en enda krona, kan ju noll om sånt och har inget intresse. Jimmy spelade en stund medans Per och jag kollade på lite och sedan tog en till runda å kika på allt som försigick.

Dansbandet Barbados spelade i restaurangdelen och där tillbringade vi även en del tid eftersom Jimmy hade med 2 tjejkompisar som är "dansbandslyssnare" och iofs även riktigt duktiga på att bugga (tävlat SM mm). Men guuuuuu va folk ser ut, dansbandsfolk är verkligen ett släkte för sej! Måste man se så nördig ut? Förlåt mej, men jag förstår det verkligen inte... Dansbandsfenoomenet består av en rutig illasittande skjorta, välkammat hår (eller början till flint), byxor sittandes i midjan med ett skärp åtdraget och skjortan instoppad, till detta bärs dansvänliga skor... Ett alternativ till detta är att killen och tjejen har matchande silkesskjortor

Blev mer och mer otålig där vi stod, men ingenting hände så tillslut gick jag och tog en buss hem vid 01:30 då jag hade tröttnat.

Hade iofs trotts allt roligare än om jag suttit hemma, det var ju kul att träffa Jimmy och Per, och scenen som Barbados körde på låg så att man även kunde se UFC (Ultimate Fighting) på storbildsskärm vilket jag och Per tyckte va himla bra =) Tycker det är rätt coolt faktiskt och jag blev sjukt sugen på att köra Body Combat kan jag lova!


Nu är det dax att sova, imån är det hund för hela slanten med agilityträning med Nathalie & Nellie här i Torslanda och sedan Agria Freestyle Cup kval på kvällen. Wish me luck!!

Inga kommentarer: