torsdag 13 november 2008

Finally home!

Äääntligen hemma!
Det är så himla skönt att göra det man vill när man vill igen, utan att någon lägger sej i. Flyttade i söndags innan min agilitykurs, hann vara här i 15 minuter innan det var dax att bli upphämtad, så lämnade mamma och pappa att själva få ställa iordning möblerna som stod i en klump i mitten efter tapetseringen. Ibland är de allt bra att ha, päronen.

Har inte alls haft någon motivation att blogga i veckan, har faktiskt lyckats med konsten att slappa en hel del efter jobbet för en gångs skull. Egentligen har jag ett stort behov av att städa och plocka iordning här hemma, men har lagt det på is med... Inte för ens idag som jag börjat plocka in kläder i garderoben ocg småpilla lite.

Vad har hänt annars då??
Lördagens utgång med Andrea blev himla trevlig, men lugn. Stod i baren och lyssnade när Andrea och Niklas sjöng och efter det hängde vi kvar i baren och "smutta" drinkar och hade allmänt kul med diverse folk. Inte en krona spenderades denna kväll heller, att känna personalen är himla bra :P Skrev innan att jag skulle ta med kameran ut, men hittade den tyvärr inte innan. Himla surt! Sov hos Andrea och sedan spenderades det som var kvar av söndagen, som redan nämnts, till att "flytta" och ha hundkurs.
Veckan har mest bestått av jobb och förberedelse inför "aktivitetsboomen" som kommer... Nu är bilen bokad och hämtas imorgon för att lämnas in på striping, den kommer bli sååå cool!!
Idag melan 17:30-19:00 har jag och några "arbetskamrater" varit på Speednetworking, det kändes himla lyckat för min egen del faktiskt, får se vad det leder till rent konkret bara med...

Dagen imorgon är kaotiskt full med möten, "evenemang" och social aktivitet med min BNI grupp. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop dagen faktiskt, men kul kommer det att bli!!

Nu ska jag sova, och jag lovar att jag ska skärpa mej med bloggingen snart!! Men inte heller idag blir det någon bild tyvärr. Orkar inte.

Inga kommentarer: