onsdag 26 november 2008

It´s alive!

Japp, datorn lever igen och har gjort enda sedan i måndags eftermiddag då en grym kille från IT-hantverkarna fixade till den helt hel och ren =) Då blev jag sååååå glad kan jag lova!!
Har inte orkat/hunnit blogga i veckan då jag prioriterat annat, så som mej själv, kompisar, tvätt, tillfixning här hemma, hunden och sådant annat som tillhör livet och vardagen.

Lite snabbt kan jag dra att vi tävlade inofficiell agility i Kungälv i lördags med en bra känsla, 3 diskade lopp och en 3 plats (där jag borde haft 5 fel + all den tid "extrasvängen" tog, men en mkt snäll domare dömde inte vägran för det) Lite mer kommer om detta när jag laddat in filmerna på datorn och klippt ihop dem.
I veckan har jag förutom en hel del kul jobbgrejer umgåtts ganska mycket med en vän som jag inte träffat på länge, har även vart på hockey och ute och ätit med min pappa och en kompis till honom, fått upp min "nya" TV som pappa va här och fixade i söndags. Så nu hänger det en 42" LG manick på väggen minsann, har fått ta över den som vi hade i Torslanda eftersom de köpt nya dit. Himla bra! :)

Nu ska jag sova, hoppas jag får ett sånt där bloggsug snart någon dag franöver så det kan fyllas på med lite info om de olika grejerna jag gjort under dessa dagar, + foton.

Nighty!!

Inga kommentarer: