måndag 6 juli 2009

Agilitytävling i Bjuv 4 & 5 juli 2009

05:30 blev jag upphämtad av en något stressad Cill som hade försovit sig. Vi fick hämtat upp Linn & Michaela i Lindome, skjuttsat hem Linns nattgäst och sedan var vi på väg mot Bjuv. Vägen var i stort sett tom på andra bilar och vi anlände till tävlingsplatsen ca 10 minuter innan vår 1a banvandrig, utsatt tid 08:00, som var Agilitylagklass. Dock hade vi inte behövt stressa då vi fick vänta i 30 minuter innan vi blev påsläppta, redan då visste vi att denna helgen var det ingen idé att stressa sig igenom eller hålla koll på utsatta "hålltider", tiden på Bjuv BK gick i sin egna takt kan man säga ;) Dock var det ett bra arrangemang tyckte vi när vi väl åkte hem på söndagseftermiddagen, funktionärerna var trevliga och området fint med både skugga och bra möjligheter att svalka hundar i vattenslang. Hit kommmer vi gärna igen. Att vi fick med oss bra resultat också, är som grädden på moset :)
And as usual, resten kommer i bilder och film ;)
Klicka för förstoring av bilder ("öppna i nytt fönster")


Det är den här underbara filuren som är orsak till många galna upptåg i denna blogg ;) Utan honom, och Milou givetvis, hade jag aldrig kommit iväg på så många roliga resor eller hittat på mycket kul grejer, som jag gjort under åren.

Efter några burkar Coca Cola kan det lätt spåra ur...



Våra allra vackraste sidor...



Tur är det att vi har dessa guldklimpar som förskönar vår tillvaro i alla fall :) Dock är min lite som en skönhetsfläck bland alla Shelties ;) Denna bild hade kunnat vara med i leken "Finn 1 fel"


Bästa pinn-polare


Livet leker!

That´s where we come from!


Varmt var det så in i bänken! Det gällde att kyla både 2- och 4benta.


Man fick bättrat på brännan under helgen med :)


Och så såg Bjuvlägret ut


Linn trivs bland tomaterna... ;)



Det blev Pizza till middag!



Yeeei :D
Hmm... plats för egna tolkningar...


Vi förbereder inför kvällen...



Jannamen, det är vår sovplats. 4 pers & 2 hundar i ett 3-mannatält som vi valde att inte sätta yttertältet på. Mysigt värre!


Yttertältet fick istället bli skydd för hundarns som sov i bilen

Mys på hög nivå :) Mindre mysigt var dock att jag varken hade täcke eller kudde eftersom jag offrat detta för att minimera packning :D

Några söta myggbett blev det med under helgen

Ett tappert försök att fånga turbotussen på bild

Fokus!


Dessa f*rbannade kontaktfält!

Men vi lyckades allt få till det i ett hopplopp och knep 1a platsen med råge! Därmed även uppflyttade till Hoppklass 2 :)

Grattis, grattis :) Bra känsla!

Förstora denna bild och studera tiderna... Under halva idealtiden kom vi i mål... 7 sekunder före 2an, och 11 sekunder före 3an... Notera att det även är en Poil long på 5e platsen, hejja bästa rasen! :)

Även vårt lag "Day n´Nite" lyckades bra, men precis som på Gotland, utanför pinnplats. Äntligen fick även jag och Combat bidra med vårat lopp denna gång, då det annars i stort sett alltid är vi som diskar oss och "räknas bort". (endast 3 resulat räknas)

Agerar mannekäng. Vårt lag är numera sponsrat av Västra Djursjukhuset, som kommer bidra med kläder till oss. Denna T-shirt ska lagnamn + vårt egna namn broderas på :)

Äntligen var det GHU;arnas tur att visa vart skåpet skulle stå!


Linn och Ella var riktigt duktiga under helgen!! Till och med så duktiga att de var bäst av ALLA mediumekipage under hela tävlingen och tog hem "Bjuvcuppen". Två 1a platser och en 2a plats blev det, med uppflyttning till agilityklass 3 som följd :)
Alla hundar fick sedan var sin välförtjänt massage innan vi åkte hem mot Götet igen, nöjda och glada :)


Film på 4 av 8 lopp, varav 1 VINNARLOPP :)


Tack: Cillen, Linn & Michaela för en riktigt crazy friluftshelg ;)
(Bilderna är från mig och från Cillen, man ser tydligt vilka som är tagna med Cillens systemkamera. Gissa om jag vill ha en sån?!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket Grymt bra vinnar lopp
kanonbra
hälsn Agneta och Russin