tisdag 28 juli 2009

Liseberg 2009

Tänkte vara duktig och faktiskt ta detta nu direkt, så jag inte får ännu mer samlat på hög att ta igen.

Kom in till Liseberg vid 18 tillslut efter en liten deckar-karriär. Tyckte nämligen att jag såg min cykel ute på en balkong på gården när jag gick förbi. Såg bara styret och ville inte gå fram å snoka närmare. Vände och gick hem igen för att leta efter cykelkvittot och ringde polisen för att fråga vad jag skulle göra. Vi kom fram till att det bästa var att knacka på och fråga om de hittat den, eller låtsas som man är glad för att de hittat den. Alltså t ex "Hej, såg att min cykel står på er balkong. Guuuud va bra att ni hittat den, vad glad jag blir... osv...." Så sagt och gjort. Knackade på dörren till lägenheten och hade halvplanerat lite vad jag skulle säga, dock borde jag väl kanske haft med någon mer, men ville få det överstökat. En kille i min ålder öppnar som verkar trevlig, dock kom vi fram till att det inte var min cykel. Jag hade en Peak och detta var en Merell eller nåt sånt. Såg bara styret från gångvägen men det såg exakt ut som min, med fästanordning för cykeldator mm. Sa nåt i stil med "Hej, vet att detta verkar jättekonstigt men reagerade på att du hade en cykel på din balkong som ser precis ut som min. Ser dock bara styret..." Som sagt ingen lycka tyvärr, så jag är fortfarande cykellös :(




Köpte ett åkband när jag kom in och joinade Chrille och Annika som redan va inne. Senare kom även Viktor och en kompis till Annika. Andrea var trött efter de 2 veckorna i Tyskland så hon tog en kväll hemma denna gång, för att ladda inför morgondagens utgång ;)

Vi hade riktigt roligt. Man blir som barn på nytt där på nåt konstigt sätt. Var näst intill euforisk i Balder. Det var ganska mycket folk trots det halvtråkiga, men faktiskt sköna vädret. Vi hann med att åka Balder 2 ggr, Bergbanan 3 ggr, Flum ride 3 ggr, Kållerado och Juke box 1 gång, samt även en liten sväng förbi Lotta och Allsången :)
Andra gången i Flum ride, 40 minuter innan stängning, så fick jag nitlotten och hamnade längst fram. Detta var enda gången även Viktor åkte med så vi var 4 pers. Det var tuuuur att det var precis innan stängning för jag blev helt dyngblöt. I första backen kom det en stor svallvåg som sköljde över fören (heter det för på en stock tro) och rakt ner över hela mig. Mascaran åkte åt skogen och det såg ut som jag kissat på mig 3 gånger om ungefär. Tur att jag hade en bra jacka och smalbenen och fötterna under skydd av stocken. Den övre delen av byxorna, från skärpet till lite nedanför knäna, kunde jag dock vrida vatten ur sedan. Otroligt myisgt... Fast det är ju det som är halva sporten med Flum ride, att bli blöt :)





En fin anka vann Chrille till sin egna söta Anka :)

Denna bild får representera vårat mest använda ansiktsuttryck under kvällen :)

Linda Bengtzing hos Lotta på Allsången =)


På väg upp...

På väg ner...

Innan översvämningen


efter översvämningen :P







Kom hem till en trött hund som inte riktigt vart sig själv sedan vi kom in från dagens promenad runt "Slaskrundan" på klubben och kontaktfältsträning. Han beter sig lite som han brukar innan han ska spy, fast utan att spy. Han har dock ätit all sin mat och verkar OK i övrigt. Troligt är att han faktiskt är lite extra trött efter helgens utflykter och dagarna på Resö. Får se hur han är imorgon då vi ska hjälpa Elin & Stella med att komma igång med ett freestyleprogram som de ska tävla med på vår tävling den 13 augusti.







Jag har även lyckats övertala Elin, som jag för övrigt haft mycket djupa diskussiner med på MSN ikväll ;) , att hänga med ut imorgon, trotts jobb för hennes del 08:00 på onsdag. Man lever bara 1 gång!! ;) Dock var hon inte allt för svårövertalad, så när jag kom med en "helhetslösning" var hon körd. Detta resulterar i att jag har 2 vovvar på onsdag, en Combat och en Stella :) Ska bli kul att ha henne hemma här. Vill ju ha en till hund, så får väl vara nöjd med de dagar jag har möjlighet att ha 2 hemma :) Combat har nu 3 Border Collie-brudar runt omkring sig, Stella, Chili och Janis. Janis är och förblir dock hans nummer 1 utan tvekan :) Janis som för övrigt blivt av med en elak livmoder idag. Operationen har gått bra och imorgon får Hanna hem sin prinsessa igen :)



Nä, nu ska jag släppa ut min lilla trötta hund och sedan sova. Imorgon är dagen späckad, and I liiike it såklart!! :)




08-13:00 har jag tvättid & fixande hemma mellan maskinerna, därefter blir det träning med Elin & Stella som sagt, sedan hem till mig för tillfixning och "för,förfest", Viktor kommer även hem till mig då. Vid 20-21 åker vi in till stan för den officiella förfesten där vi sammanstrålar med Chrille & Annika. Andrea kommer hon med, taggad till 1000 efter dagens slappande ;) Ska även se om vi kan få med oss Jenny & Mikael ;P Antar att vi vid midnatt åker in till Trädgårn och "Tisdagsklubben". Kvällen/natten imorgon kan inte bli annat än lyckad ;)

Nighty!!

1 kommentar:

Hanna sa...

Janis är glad att hon är prinsens favoritprinsessa... ;o)