måndag 27 juli 2009

En klon, ja tack!!

Säger det igen, och har sagt det förr: När det är som tystast här, händer det som mest. Men det är ju då man VILL skriva för att hålla koll på vad man gjort och för att inte missa kul detaljer som man glömmer med tiden. Att "blogga ikapp" blir ju aldrig det samma som att göra det löpande.

Just nu är jag inne i en sådan period, och har väl varit ganska länge, tyvärr. Får bli att jag gör som med vecka 29 helt enkelt. Dock hinner jag inte nu, eftersom jag ska iväg nu igen. Promenad och aktivering av den 4-benta i 2 timmar väntar i det uuunderbara vädret, sedan blir det Liseberg från 16-tiden till sent med bland annat Chrille, Annika, Andrea och kanske Viktor. Får se om några fler dyker upp, den som känner fört kan bara hänga på :) Så om du läser detta och blir sugen får du slå en signal och sluta upp med våran galna skara!! :D

Kan bara göra en myycket kort resumé av vad som hänt det senaste, så ni vet vad som väntar i bild och textväg :P

20 juli, måndag
Klippte lite gräs och vattnade blommor hemma i Torslanda, mycket spännande... På kvällen hade vi styrelsemöte med GHU hemma hos Cillen. Vi kom fram till en hel del bra saker, hoppas detta kommer funka nu...! Efter mötet kom Viktor hem till mej å vi slappa framför "Yes, man" på DVD och lite chips. En mycket rolig film, rekomenderas!!

21 juli, tisdag
Tränade agility med Elin, Hanna och våra 3 galna hundar =) Blev spontan-lunch hemma hos mig med thaimat från vårt favvoställe i Krokslätt, Tui´s Thai =) Tjöta skit, kolla lite bilder och slappade innan tjejerna fortsatte iväg på annat. Själv åkte jag till Lerum hem till mina kusiner på pappas sida. Min yngsta kusin som bor I England var där, inte sett honom på 2 år. Stoor har han blivit lillkillen :P Hela 11 år =) Stannade i nästan 5 timmar :)

22 juli, onsdag
Slappade hemma, bra träning för hyperaktiva mig :P Fick dock nog och åkte till klubben för att lämna vår sterio. Blev trött på vårt ostädade lilla rum och gjorde ett lite face-lift där, såg mycket bättre ut sedan. Ett sms till stackars Elin som låg hemma med magsmärtor för att kolla om hon var bättre, och det var hon :) Plockade upp henne och Stellabus för promenad på Tippen, där vi för en gångs skull slapp andra idioter utan koll på sind hundar. Mycket trevligt som vanligt tillsammans med tjejorna :) Tack!
En inställd "resa" till Jenny och hennes landställe uppe vid Smögen resulterade i att jag fick ett ryck och drog upp till Resö redan denna kväll, istället för fredag. Var uppe vid 23:15 ungefär.

23 juli, torsdag
Dååålig dag. Skar sej mellan mig och mina föräldrar redan tidigt på dagen, vilket resulterade i att jag bara ville hem igen. Stängde in mig i mitt rum nästan hela dagen med uppbrott från promenader med Combat. Suck!!

24 juli, fredag
Vaknade på lite bättre humör och det blev som tur var bara bättre ju längre dagen/natten gick :P
Årets stooora krabfiksartävling gick av stapeln 17:00 på Nubben på Resö. En grej som vi gör tillsammans med massor av vänner till familjen, alla med anknytning till Resö. Vädret va OK men blåsigt. Tjejerna vann en knapp seger, än dock en seger!! 167 krabbor mot killarnas 160! Vi samlades sedan upp i hamnen i Resöfiksarnas "Bödebo" där det blev långbord, bokstavligt talat, och härligt gad stämning och mat. Därefter var det dax för Runes legendariska musiktävling, vilken jag faktiskt hoppade över denna gång för att åka till Grebbestad och sluta upp med min lilla, före detta, praktikant Emmy :) Hon och pojkvännen låg där med båt och flera andra vänner i fler båtar. Blev en blöt kväll/natt, som slutade med att jag sov i lastutrymmet på Pic Uppen. Haha, denna kväll kommer jag redogöra lite mer om senare, dock inte allt för ingående ;) Bara några få för höra hela denna bitvis barnförbjudna historia ;P Förbannat kul var det iaf!!


25 juli, lördag
Åkte hem från Grebbestad och "gänget" vid 14 då jag var körbar igen :) Hem till huset och packa om, sedan iväg till Jenny B´s landställe ute på Ramsvik/Fykan uppe vid Smögen/Kungshamn. Ett heeeeeeeeeeeeeelt otroligt ställe!! Bilder kommer!! Vi tog oss in till Kungshamn för middag på stan och sedan blev kvällen även natt... Vi tooookdansade i närmare 3 timmar inne på "Kanske". Tappade nog minst 5 kilo, värsta träningspasset där svetten bokstavligt talat rann från topp till tå. En av de roligast utekvällarna på länge!! Dock näst intill helt nyktra, 2 cider & 1 shot fick räcka efter föregående kväll, hehe. Vi dansade, sjöng, skrek, skrattade och flummade till 1000! 03:00 blev det svarttaxi hem... Stackars kille, trodde nog vi skulle lura ut honom i buschen å råna honom... Fykan ligger verkligen mitt ute i ingenstanns.

26 Juli, söndag
08:00, Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!! Det var bara att stiga upp efter 4 timmars sömn för att åka in och hämta upp bilen som vi lämnade i Kungshamn kvällen innan. Den ursprungliga tanken var att Jenny skulle köra hem nämligen på natten... Den planen sprack :) Väl tillbaka efter att ha hämtat bilen blev det frukort, solande i trädgården och sedan en båttur ut för mer solande på klipporna. Inna jag åkte hemåt mot GBG så lagade vi middag på hemmafiskad laxöring. Otroligt gott!!! Tuuusen tack för er gästfrihet och riktigt roligt sällskap! :)
Hamnade i lite köer på väg hem, där Chrille redan väntade nere vid "blårondellen"... Viktor anslöt även han. Killarna lagade mat, jag duschade och sedan käkade vi den goda pastan som de svängt ihop på kyckling och olika grönsaker. Därefter kom även min underbaraste Andrea!!! Har inte sett henne på 2 veckor då hon vart i Tyskland på sångutbildning. Vi alla 4 sjönk ner i soffan och såg filmen "Thropic thunder". Helt galen, vet inte riktigt vad som hände och inte hände i den. Dock inget för den äckelmagade... Killarna gick lite innan 12 och Andrea runt 01:30.


Hmm, det där blev längre än tänkt (dock kommer som sagt en liite mer ingående uppdatering från vissa dagar, samt mååånga bilder), har bråttom som attan nu... As usual... Menmen, nu ska hunden ut i alla fall. Sedan som sagt, LISEBERG!!

En klon?? JA TACK!!!


Tjipp å hej så länge

Inga kommentarer: