fredag 22 januari 2010

Det blir inte som man tänkt sig...

(uppdaterad 26/1 -10)


Detta är min fredag den 22/1 -10 ...i myyycket korta och förmildrade drag :)

Partners in crime!

Det hela börjad med en mycket lugn och oskyldig AWLounge med Emmy & Emma P, även Andrea kom och joinade oss ett tag.

Vi gick över en sväng till Hard Rock men bestämde ganska snabbt att gå tillbaka till Lounge, men hamnade istället här... i samma limo som jag satt i för ca 2 veckor sedan under MyDog när vi festade med XLNT Marc, och självklart även med samma underbara chafför Tony (Royal Limousine). Extremt otippat, men även extremt kul. Man ska leva så länge man kan sägs det ju och ta tillvara på chanser man får i livet?




Efter drygt 1 timma i skinnsoffa på 4 hjul med stjärnhimmel skiftandes i olika färger, och med 2 tömda skumpaflaskor tackade vi så mycket för rundturen och önskade lycka till med planerna för resten av natten för vår nyblivna vän, och tog en vända in på Hard Rock igen. Men, liksom innan, hamnade vi helt plötsligt någon helt annan stans ganska kort därefter ... på "Glow" av alla ställen. Där blev de liiite mer skumpa, lite dans och mycket skratt!


Vår nya "vän" lyckades inte så bra med sitt mål för kvällen, utan sa vid 3-tiden god natt och tack för att vi ville och vågade haka på :)

Vi 3 något lite för mycket skumpafyllda tjejer gick till slut tillbaka till Lounge, där vi tidigare på kvällen trodde att vi skulle ha en "vanlig" utekväll tillsammans, vilket ju visade sig vara helt på tok fel antaganden :P
Någonstans ganska snart efter att vi kommit tillbaka kände undertecknad att det "var läge" att åka hem...


Läget tillbringades sedan i horisontell ställning ända fram till ca 17:30lördagen (med några små korta panikslagna välbehövliga "pauser", samt 1 kort tur ut med C) ... Jag vill ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG må sådär igen :P Men, var det värt det? Hmm, tja, faktiskt :D

Combat fick sedan en riktig promenad, men verkade faktsikt inte alls så brydd över att ha haft en väldigt tråkig matte hela dagen, utan ganska tillfreds med att mysa i sängen och bara ta det lugnt :)
Taack Emmy & Emma för en hysteriskt kul kväll & natt, och tack för hjälpen ;P

Inga kommentarer: