fredag 29 januari 2010

Kombo: AW, uppvisning & Grästorp


Stack iväg till Frölunda Torg på lunchen idag för att hitta 25-årspresent till Sofia som har lite partey imorgon uppe i storstan Grästorp. En ganska ny bekantskap faktiskt som jag träffade när Hanna och jag var på kräftskiva där i somras. Kul när man hittar människor man klickar med sådär lite extra :) Sist vi sågs visade jag nattlivet och tempot i GBG, och nu är det dax för mig att återigen parta a lá Grästorpsvis. Ska bli himla kul :)


Förutom present till Sofia hittade jag en skrivbok med ett bra citat (faktiskt från Bibeln om jag kommer ihåg rätt) på; "Den som börjat har gjort hälften". Tyckte den var så fin så det blev shopping av ett styck sådan :) Boken levererades sedan efter jobbet hem till Cecilia som har fått order att använda den väl ;) Hejja, hejja modiga du!


Kvällspromenaden gicks med Emma & Theo uppe vid klubben. Fyyyyy tusan vad kallt det är nu, det gör riktigt ONT. Hade ingen mössa heller :( Månen lyste så starkt på vissa ställen så jag trodde flera gånger att vi hade en bil bakom oss. Rätt coolt ändå att det kan bli så ljust av någonting som är så ofantligt långt borta.


Efter att båda varit hemma och bytt om osv möttes vi upp inne i stan vid 20.30 på "Byns Bistro" för lite AW med Mackan & Co. Andrea kom hem till mig efter promenaden så fick skjutts in till stan och även med henne på AWn :D Vi var ett alldels för stort gäng för att kunna prata och hinna umgås med alla, men jag, Andrea & Emma hade det väldigt kul med vårt sällskap av en svårt kulturell Felix Härngren-look alike samt en Chalmerskompis till Mackan. Både trevliga och mindre trevliga ämnen avhandlades, med skrattkramp ett flertal gånger! Till skillnad från min & Emmas totalt galna fredagskväll förra veckan så blev denna väldigt sansad och lugn, var hemma redan innan 23.


Nu packas det och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon är det speedat schema med att först hämta upp Paulina & Smilla för att åka till Angered och Hundstället Hjärtat. Där blir det agility- och freestyleuppvisning på deras Öppna Hus mellan 12-14:00 (Öppna Huset är 11-16). Har ingen vidare koll på upplägget eller något sådant, men det klarnar nog imorgon när vi är där :) Fick frågan om att vara med när jag hade kursen där för ett par veckor sedan, kollade även runt med lite andra hundkompisar vilket resulterar i att jag, Paulina & Anna kör imorgon :)


Efter uppvisningarna åker Combat med Paulina & Smilla hem, och jag hämtar troligtvis upp 2 killar på Hisingen som ska samåka med mig upp till Grästorp för att festa all night long ;P


Have a niiiiice weekend!! De ska jag!


Inga kommentarer: