fredag 16 april 2010

16/4 - Ostabilt, både här och där


Natten blev rätt lugn faktiskt och vaknade med inte allt för ont. Tyvärr var det falska förhoppningar, mår kasst just nu med mycket ont. Känner mig som 111 år ungefär. FÖRBANNAT!!!


Frågan är om man ska vara dumdristig och tävla agility imorgon eller om man ska vara klok och stå över... Jag viiiiill!!! Eller om man ska åka dit och bara träna starter och kontaktfält kanske... Är ju för en gångs skull nära och inte allt för tidigt.



En intressant grej just nu, om vi ska hålla oss till det lite dystra spår som råder här i bloggen för tillfället, är ju det här med vulkanutbrottet som lamslår näst intill hela världen, eller berör iaf. Vårat samhälle är verkligen otroligt känsligt... Utan att tänka efter så vet jag iaf ett antal som blivit drabbade; En vän sitter fast på självaste Island, förhoppningsvis kan han ta sig med båt därifrån i mitten/slutet av nästa vecka och då hamnar han i Danmark, skulle kommit hem idag egentligen. De enda flygen som går från Island nu är till New York... En bekant sitter fast i Thailand, en annan skulle åkt till Grekland på söndag, och pappa ska till München på måndag. Som det ser ut nu verkar läget väldigt osäkert så det är väl bara för dem att hoppas på det bästa men förvänta sig det sämsta :)




Blir en lugn kväll ikväll med Andrea & Emma P i soffan. Om någon har lite morfin att erbjuda tar jag tacksamt emot :P


Inga kommentarer: